Sezar6699 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlar teşvik için ücretsiz dağıtıyor bu forum kurallarına aykırı değil ve çakallık da değil, eğer adam ücretsiz veriyorsa ve kullanıcı da bunu kullanıyorsa bu onu çakal yapmaz siz yanlış düşünüyorsunuz.

Ben 1000 kişinin katıldığı çekilişe %0.1 şansla neden 50-100TL veriyim? burada şaibe dönüp dönmediğini nerden biliyim? Siz en dürüst insan da olsanız benim içinde şüphe olur.

Bu tür sistemler sakıncalı ve yasak, dediğim gibi suistimale de açık bir konu, eğer gerçek anlamda sitenizi tanıtmak istiyorsanız çekiliş yapın yada R10'da da yapıldığı gibi eğer birisi 100TL lik alışveriş yaptıysa ona çekiliş hakkı verin.
hocam insan ücretsiz olunca tesvıkmı oluyor bırkerelık kullanımı daha cok kullanmak adına arkadaslarımız baska maıl ıp numara ıle uyelıkler ıle aynı sayfaya veya baska sayfasına gönderım edıyor hocam cokm yakaldım haklısınız bu cakallık olmuyor ben yönetıme sorarım eger onlar dıger ızın verılen ılanlardakı cekılısler gıbı ızın alınmayan mıllı pıyangodan ve benzerı devlet daırelerınden olandan neden ızın verılıyor neyse hocam bakalım yönetıme sordum cevap beklıyorum hocam nedıycekler