Değerli hocam adamın *********** olduğu kanıtlı sizce *********** birine kimlik onayı yaptırmak ne kadar mantıklı allah aşkına? Ayrıca en ufak bir öfke kin yok hocam tek derdim başka insanların canının yanmamasıydı ama görüyorum ki bu dünyada biraz vurdumduymaz ve umursamaz olmak lazımmış bu da forumda son mesajım herkese hayırlı geceler
değerli üstadım kızgınlığınızı ve mağduriyetinizi çok net anlıyorum fakat size söyle bir örnek vereyim vermeden öncede şunu söyleyeyim bu adamlar bir google değil (buna hemfikirizdir eminim) 1000 de 1 i ile olamazlar demi gerek yatırım gerek ekip olarak. benim şahsen google play hesabım banlandı buradaki bir iç güzar iş bilmez yüzünden ama ben google küsmedim farkli bir ip farklı bir tel üzerinden farklı bir google developer hesabı açtım ve 16 aydır yayınımı yapıyorum ve paramı her ay alıyorum google neden beni tekrar banlamıyor çünkü tespit edemiyorlar ben sana id mi vereyim google şikayet et bakalım ne değişecek ben sana söyleyeyim hiç bir şey çünkü tespit yok bu adamlar belki senin şikayetin üzerine belkide kimlik bilgileri almak amaçlı tuzak amaçlı kimlik doğrulamasına göndermişler ne güzel bende mağduriyet yaşadım şikayet konusu açtım hatta daha net bir şey söliyim mağduriyetim giderilmeden bu adamın banı açıldı defalarca report ettim ama Kale alınmadı bu bir örnek ama çokda sayelerinde mağduriyetim giderildi sırf bu gözden kaçan durum için buraya küsseydim şuandaki arabama binemezdim yani pire için yorgan yakmakmı bana göre değil. umarım sizi kırmadan anlatabilmişimdir.
size bahsettiğim kaale alınmadığım konu linkinide paylaşayım belki dahada inandırıcı olur
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html