yav ben bu milleti anlamıyorum yanlış anlamayın üstadım lafım direk size r10 ne yapsın ticaret yapmaya çalışan siz dolandırılan siz ama konuyu dönüp dolandırıp r10 a mahal ediyorsunuz.
adam farklı ip farklı pc ile tekrar üye olmuştur sadece şüphe üzerine nasıl banlasınlar adamları sırf sizin şikayetiniz üzerine kimlik doğrulamasına göndermiş ne güzel etmişler eğer siz adli makamlarda hakkınızı ararsanız adli makamlar zaten bilgileri ister bu adamlarda seve seve verirler bilgileri yani anlamıyorum ne yapsın r10 10 binlerce üyeden tek tek kimlik mi istesinler gidip tespit mi yapsınlar. maalesef öle bir dünya yok bu adamlar istese ben yer sağlayıcıyım deyip işin içinden çıkarlar. ama yine de adamlar şikayet var diye bir bölüm açıp elimizden ne gelir diye bir şeyler yapmaya çalışıyorlar çok da iyi yapıyorlar. bazen çuvaldızı batırmasak da değdirmek lazım. çok kızıyorum bu modaya dolandırıldım r10 na koş adam 1 saat cevap vermedi r10 na koş eeee onu banla bunu banla durum böle olsa 3 bin kişi ya kalır ya kalmaz burada r10 sevicisi gibi bir cevap oldu ama ben r10 sahibini modlarını çok sevdiğim için yazmadım bunları tanımam da etmem de ben r10 u sevdiğim için yazdım bana bize sağladığı imkanlar ve bu imkanlar dan para kazanmanın kolay olduğu bir yer olduğu için yazdım kısacası burası nimet burada büyük pasta var ısırmayı bilmek lazım. öfkeyle kalkan zararla oturur üstadım.
Değerli hocam adamın *********** olduğu kanıtlı sizce *********** birine kimlik onayı yaptırmak ne kadar mantıklı allah aşkına? Ayrıca en ufak bir öfke kin yok hocam tek derdim başka insanların canının yanmamasıydı ama görüyorum ki bu dünyada biraz vurdumduymaz ve umursamaz olmak lazımmış bu da forumda son mesajım herkese hayırlı geceler