Selamlar ben 25 yaşında bir öğretmenim neredeyse lise 1 den beri yani 11 yıldır bu forumda üye olarak misafir olarak çok güzel anılar biriktirdim. Bir çoğunuz beni tanımaz ben burada çok şey öğrendim acı tatlı güzel günler oldu ama artık veda vaktinin gelmiş olduğunu anladım.

Yaklaşık 3 hafta önce babamın ameliyatı için hadi kredi kartımı bozdurmak için foruma girdim. Tam 50.000 tl dolandırıldım. Tabi bu üye kanıtlar olmasına rağmen banlanmadı 2. Şikayet gelince banlandı. Şimdi aynı kişi yeni hesap açıp gelmiş elinde bir çok çalıntı kimlik fiziksel hat ve kiralık iban bulunuyor kişinin ismi Fetullah G…

Forumda ticaret yapan bir hocam saolsun ismi görür görmez bana bildirdi @Bugsbunny54; @Bugsbunny54; kullanıcı ismiyle ticaret yaptığını ve ibanın bu *********** şahısa ait olduğunu söyledi. Kendisine teşekkür ettim ve banlanması adına forumda konu açtım ancak moderatör arkadaş kimlik onayı yapılacak diyerek konuyu kilitledi. Kanıtlar olmasına rağmen r10 nasıl bir dolandırıcıyı üye kaybetmemek adına koruyabiliyor?

Kendinize iyi bakın bu saatten sonra ben yokum bu kadarı da ağır.. Umarım dolandırılmazsınız arkadaşlar

Edit: Forumda insanların işlerini yaparak bozum yapıldı gibi sahte tradeler istiyor ve maalesef ki alıyor yine bu hesapla aynısını yapacak