Trendyol odaklı tescilli markamız ayda 350k-500k arası ciro yapmaktadır kendi tasarımlarımız ve kendi üretimimizdir.
Satış üzeri kar oranlarımız %35 - %40 arası, maliyet karımız en az %150 ve %400 arası ve iade oranımız ise %3 ile %4 arasında değişmektedir. İade oranı bu platformlarda en düşük seviyelerde.
İddia ediyorum bu platformda böyle bir kar oranı asla göremezsiniz . Bu işte 3 yıla yakın deneyimim bulunmaktadır ürünlerimiz sürekli en çok satanlarda.
Markaya ait internet sitesi yok ve farklı platformlarda bulunmuyor sebebi yetişemediğimdendir. Alacak arkadaş üstünde durursa e - ticarette ayda en az 700-800 k ciro yapabilir. Kasım ayında bu hali ile bile 1m ciro yapmayı tahmin ediyorum. Bu arada hiç reklam kullanmadım reklam bütçesi ayıran ve ekstra yatırım yapacak arkadaş çok ciddi gelirler sağlayabilir alacak arkadaşı hiç üzmeyecek ve yatırımı sağlam bir şekilde amorti edecek bir projedir bu konuda size garanti verebilirim. Makine ve teçhizat vb. satışa dahildir makinelerin değeri 1 milyona yakındır her zaman 100bin liralık ham madde bulunmakta. Bu işi nerede yapmak isteseniz de a dan z ye kurulum ve 10 günlük yerinde eğitim vereceğim ve uzaktan destek olacağım. Bu iş sayesinde bulunduğunuz şehrin piyasasına da hakim olabilirsiniz sizin müşteri bulmanıza gerek yok büyük toptancılar vs benzeri firmalar sizi bulacak ve piyasaya da çok satış yapılabilecek potansiyele sahip olursunuz . küçük şehirde ne reklam ne pazarlama yapıyorum yine de 150k ciro iş yapıyorum. İş seçiyorum

bu konu hakkında destek olabilirim. Kendim ve alacak arkadaş için işi koruma amaçlı detaylı bilgileri buradan paylaşamıyorum ödeme kanıtını yapabilecek olana üretim ve ürünler hakkında özet geçebilirim.
Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olsun diyelim.
İstediğim fiyat :
1.7 M TLDİR FİYAT DÜŞTÜ : 1.5 Milyon TL ( Pazarlık yoktur son fiyattır. )
WhatsApp : TIKLA TEL : +905432499054 PM den de Yazabilirsiniz .
Satış kanıtları aşağıda bulunmaktadır;
2023 YILI TOPLAM CİRO 2024 9ncu AYIN YARISINA KADAR OLAN CİRO ( YIL SONU TAHMİNİ CİRO 5 Milyon TLDİR. Daha fazlası olur azı olamaz ) TEMMUZ - 2024 AĞUSTOS - 2024 EYLÜL İLK 13 GÜNDE YAPILAN CİRO ( BU AY TAHMİNİ CİRO : 550 K - 600 K'dır. )