4-5 ay kadar önce gecenin bir yarısı acil işim varken yaşamıştım. Acilen aldığım hizmeti iptal ettim ve sabah baska bir firmaya geçtim. Yıl olmuş 2024
Yöneticilerin mesaisinde online olmasını ve aldığımız hizmeti onaylamasını bekliyoruz. Natro eskiden büyükmüş, satıldıktan sonra ne yazık ki bulunduğu sektöre yakısmayan seylerle insanları basbasa bırakmıslar.
Size önerim baska firmaya geçmeniz.
İlginç şeyler yaşıyoruz...
Hocam bende yenş hesap açınca aynı durumla karşılaştım yeni hesaplara mzgü bir durum bu müşteri hizemletleri sizi arayıyor telefonda çok kısa sorular soruyor ve pnaylanıyor daha sonrasında tekara telara yapmıyorunuz
Ama -18 iseniz işler değişiyor alıp yaptığınızın kartın ön araka fotoğrafını kimlik ve yğzğnğzün bir arada bulunan net fotoğrafını mail ile natroya göndermeniz gerekmekte daha sonrasında destek talebi açarak süreci hızlandırabilirsiniz iyi akşamlar diliyorum hoşçakalın
TC Kimlik numaramızı alıyorlar koftiden mi alıyorlar oradan belli olmuyor mu + mı 18 eksi mi 18 bence saçma bir uygulama..
Hadi tamam yaptın bir uygulama online anlık alınması gereken bir işlem o zaman 7/24 anında cevap verebilmen lazım. şimdi yarın hafta sonu biz p.tesi 09:00 umu bekleyeceğiz alla alla...