Arkadaşlar merhaba, 1 haftadır uğraşıyorum çözüm bulamadım burdan belki yardımcı olacak birileri olabilir diye konu açmaya karar verdim.
Bir fiziksel sunucum var ve ekstra 5ipye sahip. Benim temeldeki amacım bu ipler ile dışarıya python üstünden bir kütüphaneden bir websitesine request atmak ve denediklerim şunlar:
-session mount desteklemiyor
-localde python ile küçük proxy sunucusu kurdum 2. veya 3. istekten sonra hata veriyor
-ccproxy çok yavaş cevap veriyor, icanhazip.com a cevap normalde 0.1 saniye iken bu proxy üstünden 1 saniyeyi buluyor.
-tinyproxy, squid gibi şeyleri wsl ile denedim stabil çalıştıramadım. windows versiyonu da çalışmadı squidin.
-node ile de aynı şekilde ufak bi proxy sunucusu kurdum onda da 2. veya 3. istekten sonra hata veriyor.
-3proxy kendi sitesinden indirdim ve virüslü olduğu için denemeden sildim.
-wingate beceremedim bile aşırı karmaşık bi arayüzü vardı ve deneme lisansında bir çok şey kısıtlıydı.
-*-Sorun windowsta mı diye sabah bir linux sunucu aldım tinyproxy ile kendi içinde sorunsuz çalıştı.
Bana temelde atıyorum a,b,c iplerim olsun, 127.0.0.1: port ile ya da başka bi şekilde proxy tanımı yapıp o tanımladığım porta özel a ya da b vs ipsinden istek atmak istiyorum dışarı.
Şimdiden teşekkürler herkese, ayrıca burda ücretli istek yasak mı tam anlamadım ama o tarz bir şey düşünen olursa ona da açığım.