Alınan bir hizmet ya da onaylanan bir sözleşme olmadığı halde herkese borç çıkarılmış. Tabiri caizse "haraç"
Toplu şekilde cimer üzerinden, sgk'ya dilekçe göndererek ve sosyal medya üzerinden bu haksızlığı duyurmamız gerek. Başka neler yapılabilir, fikri olanlar yoruma yazabilir.
saraydaki adam bu lafları duymasın silivri soğuktur...
bu durum aşırı rahatsız edici.
14k borç gösteriyor. işin kötüsü ortada faydalandığım bir sağlık hizmetide yok.
doğru dürüst bilgide yok ortalıkta bakalım ne yapacağız
walla işimiz zor kral battı balık yan gider.. biz eşek olduktan sonra
En son polikliniğe 2017 yılında gitmişim onun haricinde de 2-3 defa sağlık ocağına gitmişim onlarda 2021 en son.
Bana da 11.843 TL borç yazmışlar.
Kimi kime şikayet edeceğiz. Seçim dönemi olsaydı zaten çıkmazdı borçlar. Seçim yakın olmadığı için istediklerini yapıyorlar.
seçimlerde silmiyor akp kaç seçim silmedi gss onların yastık altı parası
Eve giren parayı kişi sayısına bölün. 6000den fazla çıkıyorsa borcu silmezler. Ama faizdir şudur budur vergi affı derken indirim yapabilirler.
ilmiyor akp kaç seçim silmedi gss onların yastık altı parası
Zamanında sarı öküzü verdik. Kalanlarda (muhalefet) sarı öküzü alanların yalakası olduğu için çok zor. Ufukta seçimde yok af gelsin.
af maf yok çıkar paraları
millete 1k-5k borç çıkmış, daha genç biriyim buna rağmen 48,531 tl borç gözüküyor. 170 sgk'yi arayıp sorduğumda ödemek zorundasınız işssizlik muhabbeti yaptılar. almadığım bir hizmet için ödeme yapacağım yani dediğimde ise susuyorlar.
hastaneye giden biri değilim buna rağmen bu ne demek oluyor? mültecilere yardım mı gerekiyor hocam ben mi ödeyeceğim bunların parasını
gençlerin hayatı karardı.. yazık günah
Şikayet var sitesinde herkes şikayet açıyor sizler de açın tepkinizi gösterin
burası norveç mi kral ?
bu gss mağdur olayı nedir biri beni aydınlatabilir mi ?
gss = işsizlik vergisi gibi birşey işsizsen ayvayı komple yiyorsun
Bugün 5k yı mecburen ödedim, kbb randevum vardı, borc var diye kayıt acamadilar.
onlar parasız sana 1 bardak su bile vermez
Neye göre borç geliyor? eşime ailede tanıdıklara bakmaktan yoruldum

bize iyi ki gelmemişte neden gelmemiş?
heryerde soyleme vergi dairesi evinden alır seni