Öncelikle ajansı tam zamanlı çalıştırmıyorum. Reeldeki işim gereği sadece akşamları vakit ayırıyorum.
Ne kadar ekmek o kadar köfte, emek sarf etmeyip yatarsanız bu gelire sahip olamazsınız. Çabalayarak bu gelirlerin daha da fazlasını kazanabilirsiniz.
Lütfen bilgi, bilgi, bilgi yazmayın. Açık ve net şekilde anlattım konuda. Evet bir müddet destek sağlayacağım, genellikle iş yaptığım kişilerle uzun vadeli ilişkilerde kuruyorum. Almak isteyen konu sonunda whatsapp numaramı bıraktım. Mesaj atın görüşelim.
Ajans içerisinde neler bırakıyorum?
Makale üretim eklentisi
Gelişmiş Haber çekme eklentisi
İnstagram sayfası sağlanacak
ChatGPT Lisans Satışı
ChatGPT 40 Aktif müşteri (sabit müşteri)
ChatGPT 400 adet Müşteri Datası
Makale üretim 50 Müşteri Datası
SMM Panel
R10 Konuları
Web sitesini kapatmıştım istenirse tekrar kurarım.
Cirolar;
Yazılım 3 AYDA 47.300 TL ciro
ChatGPT 3 AYDA 42.775 TL ciro
SMM Panel 3 Ayda 1500 TL kar
Giderler;
Yazılım 3 AYDA REKLAM GİDERİ; 2.780 TL, Diğer Gider 5.000 TL
ChatGPT 3 AYDA REKLAM GİDERİ; 7.580 TL, Diğer Gider; 5.500 TL
SMM Panel 3 Ayda 1500 TL Gider yok, geçmişte 20-30K Karı olan ve seosu güçlü bir paneldi şu an günde ortalama 3 kişi kayıt oluyor (ilgi gerektiriyor)
r10 Plat Üyelik 1200 TL
TOPLAM CİRO: 90.600 TL
TOPLAM GİDER: 22.060 TL
NET KAR: 68.540 TL
Eylül 6.000 TL Devam ediyor.
Ağustos ayı 38.800 TL Ciro ile kapandı.
Temmuz ayı 30.300 TL Ciro ile kapandı.
Haziran ayı 14.000 TL Ciro ile Kapandı.
Gönlümden geçen fiyat: 110.000 TL (ciddi alıcıyla fiyat üzerinde konuşuruz) 6 Aylık ciro olsaydı fiyatı 300 bin düşünürdüm. 3 Aya ederi bu diye düşünüyorum.
iş kurmak isteyenler için cazip bir fırsat
Satın alan kişiye konu hakkında eğitim verilecektir.
Reklamlarını kendim ayarlamasını yapıp, nasıl stratejiler kurması gerektiği bilgilerini paylaşacağım.
İş yönetimi, müşteri yönetimi, müşteri geri kazanım noktaları, nasıl müşteri edineceği yolları gibi detaylarda verilecektir.
Ciddi alıcıya ödeme dökümanlarını paylaşırım. Boş yere vakit kaybı yaşamayalım ciddi alıcılar yazarsa sevinirim.
Neden satıyorsun sorusuna; Toplu para gerekiyor, fazla detay vermeden sağlık durumlarından ötürü (bebeğimin ameliyatı ve borç kapama) 'dan dolayı satmak zorundayım. O yüzden boşa gidecek vaktim yok alma niyeti ve bütçesi olan kişiler yazarsa memnun olurum.
Mesaj kutum dolu,
WHATSAPP'tan yazın lütfen.