Merhabalar arkadaşlar.İlk gelen alır kampanyası başladığı ilk saatlerde 80 e yakın .tr alan adı siparişi verdim İHS ye.Faturamı da kestiler,hatta ön başvuru almaya başlayan firmalardan da almadan evvel bir kaçını sorguladım emin olmak adına,daha sonra İHS ye verdim siparişi.İHS iyi güzel aldı siparişimizi,sonra ödemesini aldı,başvurularımda onay bekliyor dedi.Bugün trabisi öğlen 12 de kayıtlara başladığını belirtti.Şu saate dek herşey normal dedim hadi sıkışıklık kuyruk vs vardır mesai bitmiştir.Sisteme bir girdim,başvurularım kısmında ki .tr alan adlarım yok,başvurum bile yok görünmüyor artık.Firmaya onlarca ticket attım,sağlam anahtar kelimeli sağlam alan adlarıydı hepsi de.Kıbrıstan bir arkadaşımdan öğrendiğim bazı tatsız muhabbetler canımı sıktı malum kıbrıs küçük yer,herkes birbirini bilir.Diyorum ki mağdurum ve benim gibi çok mağdur çıkacak yine ortaya.Müşterilerini yüzüstü bırakıp mağduriyetini görmezden geliyorlar arkadaşlar.Yazık.Yarın hukuki süreç başlatacağım.Daha önce bu şekilde mağduriyetlerde hukuki süreç başlatan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa müteşekkir olurum.