MasterLaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim sistemin olduğunu bende biliyorum ama yukarda Cha hocam bi kelimeden bahsetti bende liyakatlı kişilerin olmasını düşünüyorum yoksa devlet sistemi zaten 5000 yıldır var asıl mesele sistemin içindeki kişilerin işi ne kadar bildiğini yada daha iyisi varsa onu oraya getirmeyi söylüyorum.

Burda konu cumhurbaşkanı dışında, dahili olduğu kadar da dışında birşeyden bahsediyorum. Başka birisi geldiğinde de bu şekilde bi hareket olmadıktan sonra bişey ifade etmez.
Problem zaten sistemde , kişilere takılmamın sebebi ben şuan için konuşuyorum. İleri için konuşursak durum değişir. Kimseye tüm mercileri kontrol edecek bir yetki verilmemesi gerekiyor. Bilmem farkında mısınız bu ver yetkiyi gör etkiyi meselesinden sonra ülke baş aşağı gitti. Tek lafı ile tüm ülkenin ekonomisini yok edebilecek ve birisi 'de sen ne yapıyorsun diyemeyeceği bir yetki olmamalı kimsede.

Bu yüzden iktidar değişirse eğer ben sistemin acilen değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde kim başa gelse 2-3 seneye kalmaz akp'de yaşananlar tekrar etmeye başlayacak.