Bu Olay Cidden Sinirimi Bozuyor Benim Her Hizmet Sunduğum Yerde Farklı WhatsApp Hattım Vardır Sadece Telegram Adresim Ortak WhatsApp R10 Numaramdan Yazıyor Beni R10 dan bulduğu bir gerçek adam işlemi yapıyor güzelce bitiyorum konuşma bitecek konu linki iletiyorum konuya yorum ve trade geçermisiniz dediğimde pc başında değilim geçince yazarım birde tamam yaparım diyip yapmayanlar var bu kişiler işlem için yine geliyorlar ben bunlara ne yapayım işlem loglarını atsam kolpa dersiniz deli gibi iş yapıyorum trade veren yok adama bağıra bağıra diyorum yapmıyor
bazı kişilerde işlem yaptı gözükmek istemiyor çünkü r10 da xxxx tradesi olan biriyle çalışmışım şans eseri konu reklamında numarasından buldum kendisini aynı numara yani biriyle işlem yapmak o kişinin forsunumu bozuyor
Birincisi siz trade istiyorsunuz fakat alan kişi sizden %100 memnun kaldı mı bilmiyorsunuz. Bazı insanlar sırf memnun kalmadıkları için atmıyorlar fakat bunu yüzünüze söyleyemiyor olamazlar mı ?. Bu sebeple atmama hakkına sahipler.
10 yıldır Forumdayım binlerce ticaret yaptım. 2-3 kez trader istedim kaldı ki verdiğim hizmetlerde müşterilerimin her zaman övgülerini almama rağmen istememişimdir. O onların tercihi yada aklına gelen atar. Atmayana laf etmek bu işi bilmediğin anlamına gelmektedir. Neyse ki arkadaşlar zaten gerekli cevapları da vermişler öğrenmiş oldun. Saygılar.