Decentralized adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bir şikayet derdinde.
Çıkarın sağlam bir bütçe, size özel script + özel promptlarla birlikte istediğiniz yazılımı en kısa sürede teslim edeyim.

Profesyonel destek istiyorsanız bütçenizle birlikte DM atabilirsiniz.
Amacım şikayet değil siz yanlış anlamışsınız. Ayrıca profesyonel destek istiyorsam bile böyle gelen birisine iş vermem bence kimse vermez. o yüzden yapıcı üslüp her zaman iyidir. kaldı ki bu şekilde bot script program yazdırdığımız arkadaşlar da oldu daha ayını görmeden öldü çoğu. binbir naz şifa ile günlerce düzeltmesini bekledik. o yüzden stabil verilen bir hizmet dışında birisine iş yaptırmak akıl işi değil bana göre. çünkü benim gördüğüm bana denk gelen yazılımcıların ana derdi o "sağlam bütçe" yi alıp başka vurgunlara yelken açmak. 20 bin vererek yazdırlan bot @ZFC; arkadaşımızın yazdığı botun %1 ini başaramadı. ki bu botun ücreti 300 500 lira gibi birşeydi o zaman.

Said5841 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script yazılır ancak düzgün bir yazılımcı ve iyi bir bütçe lazım.
işte mesele tam o hocam niye iyi bir bütçe lazım olsun ki basit bir blog scripti için? bana 20 bin liraya yazacağına yazsın koysun ortaya iyi bir şey açsın konusunu 500 kişiye biner liraya satsın 500 bin kazansın.