sistemarjin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@REGTR; Teşekkürler!...

Ön kayıtlardan bazıları beklediğim şekilde geldi.

Onun haricinde bu gün açıldıktan sonra kaydettiklerim hayırlı olsun bana.
ototeyp.tr
zonk.tr
inca.tr
zonk.tr

Ön kayıtlardan bayağı bi iade var
En çok üzüldüklerim de onlinesiparis - hemenal - rusca - bilgisayarci - otokusu - bicakci ve en çok üzüldüğüm de kama oldu.

Geçmiş olsun. Bir sürecin ancak bu kadar içine edilirdi. Allah beterinden saklasın....

Siz ne durumdasınız?
Merhaba,

Bu platformdaki tek hesabımız @Gri kullanıcı adlı hesaptır.
REGTR kullanıcısının şirketimizle herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Siparişinizde REG.com.tr'yi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

VitaEsMorte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de Reg'de 28 ön kaydın 21 tanesi "İade Bekleniyor", 8 tanesi "Kayıt Bekleniyor".

Bu arada 21 tane içinden 4 tanesi Reg sisteminde ön kayıtın üstü olan "backorder" idi. 2 seviye "backorder" olanların hiçbiri gelmedi. Bakalım hangi firma aldı.
Merhaba,

TRABİS tarafından her kayıt kuruluşuna çok düşük seviyede bir saniye başına işlem limiti uygulanmıştır.
TRABİS ile kayıt kuruluşları arasında yapılan simülasyon testlerindeki limitler, gerçek / canlı ortamda 10'da 1'ine düşürülmüştür.
Limitlerde yapılan bu ekstrem değişiklik, başvuruların TRABİS'e aktarılacağı 4 Eylül 2024 tarihinden çok kısa bir süre önce (2 Eylül akşamında) kayıt kuruluşlarına bildirilmiştir.
Bu nedenle beklenenin çok altında bir hızla ön siparişler TRABİS'e aktarılmıştır.
Bu durum, sipariş sayısı az olan şirketlerin başarı oranının yüksek, siparişi çok olan şirketlerin de başarı oranının düşük olmasına yol açmıştır.

Çok sayıda kişi/kurum kendisi için kritik önem seviyesinde olan alan adlarına 3. kategoride başvuru yapmayı unutmuştur.
Bu nedenle Öncelikli Backorder tipi siparişlerimize beklenenin üstünde bir talep oluşmuştur.
İşlem kuyruğumuzun en önünde yer alan Öncelikli Backorder tipi siparişler, %99+ kayıt başarısı ile sonuçlanmıştır.

TRABİS'in uyguladığı düşük limitler ve Öncelikli Backorder tipi siparişlerin sayısı, ne yazık ki öncelik tipi daha düşük olan siparişlerdeki başarı oranını etkilemiştir.

WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Destek talebi oluşturuyorum şimdi, iade beklenen 2 domainin de iade sebeplerini yazarsanız sevinirim. 2 domainde bir çok firmada sorguladığımda 4 eylül de boştaydı sizden ön kayıt yaptım. 1 tanesi şu an boşta 1 tanesi de başka firma da görünüyor. Özellikle başka firma da görüneni anlamadım o firmada da boştaydı aynı gün sizden ön kayıt yaptım siz değil de nasıl orası yakaladı anlamadım.
Merhaba,

Bu R10.net hesabına bağlı ad soyad ile örtüşen siparişler kontrol edilmiş, hesabınız tespit edilmiştir.
Ön sipariş tarihiniz 5 Eylül 2024 olarak görünmektedir.
Tüm kayıt kuruluşları 4 Eylül 2024 saat 14:30'da TRABİS'e ön siparişlerini aktarmıştır.
Siparişin başarısız sonuçlanma nedeni, 5 Eylül'de işlem yapılmış olmasıdır.

TRABİS, 4 Eylül'den önceki başvuruların sonucunu henüz bugün müsaitlik sorgulaması ve whois sonuçlarına yansıtmıştır.
Dolayısıyla 4 Eylül ve öncesinde bu alan adları müsait görünürken bugün dolu görünmesi olağandır.
Bu durum 4 Eylül'de ve öncesinde bu alan adları için diğer kayıt şirketlerinden başvuru yapılmadığı anlamına gelmemektedir.
Bazı kayıt kuruluşlarında, sipariş verilmiş olmasına rağmen sorgulamalarda o alan adının hala boşta görünmesi gibi teknik hataların oluştuğu da bilinmektedir.

12.09.2024 saat 16:00'dan önce kayıt kuruluşlarından yaptığınız başvurular, whois veya müsaitlik sorgulamalarına yansımamaktadır.
Tüm kayıt kuruluşları birbirinden bağımsız şekilde ön sipariş almıştır.

Ek olarak whois.reg.com.tr adresinde yapılan sorgulamalarda alan adının müsait durumda gösterimi, TRABİS tarafındaki "Belge Bekliyor / Rezerve Edildi" statüsü ile ilgilidir.
Müsaitlik sorgulamalarını Whois arayüzünden değil bu sayfadan yapmanız önerilir.
İlgili alan adının başvuru durumu için ise TRABİS > Whois sayfasından kontrol sağlayabilirsiniz.

Bilgilerinize, iyi günler dileriz.