Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Yaşadığım 2 örneği sizlerle paylaşmak isterim.

1. olayda, bir kişi beni dönüşü olmayan bir yola soktu, zamanımı çaldığı için. Sonra ücretimi iade etti ve banı kalktı. Eee bana artık trilyonlar verseler ben o geri dönüşü yoldan çıkamıyorum ki. - Ticaret puanı verdiğimle kaldım ve arkadaş hala forumda ve yanlış hatırlamıyorsam 9 tane falan şikayet konusu açılmış birisi.

2. olayda ise bir kişiye play console desteği verdim ve yayına girmeyen uygulamasını yayına soktum sorunsuz bir şekilde. Kendisi memnun kaldı ve bana + ticaret puanı verdi ve konu kapandı. Aradan 25 gün geçmiş, kendisi benim bilgim ve haberim dışında bir güncelleme(güncelleme de neleri değiştirdi bilemediğim için bir şey diyemiyorum) atıyor uygulamasına ve bunun sonucunda uygulama yayından kaldırılıyor. Sonra kendisi beni suçluyor ve bu sefer de ayrıyeten - ticaret puanı veriyor. 3 gündür o puanın silinmesini bekliyorum.

Gerçekten bu devirde ticaret yapabilecek bir insan bulmak çok zor. Bazı insanlar bu tarz durumları alışkanlık haline getirmişler. Çok üzücü gerçekten.

Yorumlardan anlıyorumki - trade kullanma konusunda bi kural açığı var veya biz kuralın yazdığı yeri bulamadığımızdan tam nedir ne değildir bilmiyoruz.