Aşağıda ilettiğim fotoğrafta gölgenin olduğu yerde iki çocuk elindeki iki şişeyi birbirine fırlatarak havada birbirine vurdurup kırmaya çalışıyordu Ben de balkondan seslenip yere bırakın da taş atarak kırın diye söylendim amacım ise şuydu bu çocuklar ana caddeye taraf yürüyorlardı bir anda o eylemi gerçekleştirmeye çalıştılar bunu caddeye yakın yerde yapsalar bir sürücünün dikkatini dağıtıp kazaya neden olabilirler veya birinin lastiği patlayabilir diye düşündüm o yüzden öyle söyledim

Daha sonra 3 tane komşum ikisi havuz başında biri karşı balkonda bana seslendiler aferin çocuğa iyi örnek oluyorsun dediler ve çocuklara onu yapmaması için kızdılar çocuklar korkup biraz öteye doğru hızla uzaklaştılar.

Bunu ana caddenin kenarında kaldırımda yapmaya başladılar havaya fırlatırken şişenin biri ana caddenin şeridine fırlayıp kırıldı maalesef bir aracın lastiği patladı ben bu tesadüfe çok şaşırdım. O komşularımı da azarlaya azarlaya içimi rahat ettim fakat içlerinden birisi bu öngörüyü tamamen tesadüfe bağladı siz ne düşünüyorsunuz değerli Forum halkı 😀