RedFire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25 milyon data 1 hafta önce global sektörde trendyol hesaplarını piyasaya sürdü içerisinde milyonlarca kullanıma hazır kart var altı boş konuşmayı yazmadan önce söylediklerimin araştırılması gerekli bilmeden sallamıyoruz herhalde burada hepsi pay hepsi finans babasının hayrına mı kurdu adamlar, burayı tahsil birimleri neden reckom alacak firması ? reckom alacak kimlere ait ? ben çok iyi biliyorum kimlere ait bilmeden bol keseden racon kesmeye benzemiyor tüm olayların içerisindeyim takip edip araştırıyorum

yemeksepetinden bilinmedik bir şehirden alışveriş yap örneğin muğla 1 hafta sonra sigorta şirketleri seni aramaya başlarlar sigorta için nereden buluyorlar datanı ? boşa kürek çekmeden söylenene kulak ver

getir firması neden tutmadı ? bilgi veri satmadı yemeksepetinin rakibi olabilme potansiyeli çok fazlaydı içerisinde çalışan yazılımcılar kimler getirde bir araştır yemeksepetinin önceki sahibiyle çalışan kimseler her neyse boşa sallamadan önce araştırmayı bilmeyi öğrenmelisiniz hocam saygılar.
Araştırmadığım konuda konuşmam ve racon falanda kesmiyorum bir kere tavrınız boşa yorum yaptığım kanısına beni çoktan vardırdı yinede açıklayım. Trendyol yemeksepeti vs. firmalarda checkerlar aracılığı ile hesap datası çıkartılıyor. Ben şuana kadar bu platformları aktif kullanmama rağmen dediğiniz hiçbir olayı yaşamadım. Ayrıca bu kadar eminseniz kanıtlarınızla ilgili firmalara ve btk/usom a ulaşıp olayı doğrulayıp paylaşabilirsiniz ve bizde bol keseden konuşmamış oluruz.