Merhabalar ben Semih Güler, Kocaeli Kartepe'de oturuyorum.
8 Aylık Freze Operatörü geçmişim var (Daha yeni işimden ayrıldım)
Brother S700x1, S700x2x ve S500x1 makinalarında çalıştım ( üç eksen). Azda olsa Microcut (Fanuc işletim sistemi) makinasını gördüm bu konuda destek verilirse hızlıca öğrenebilirim.
Bir önceki yaptığım işin genel tanımı : Hazır program mühendis tarafından usb bellekte verilir, takımlar ayarlanır ve tezgah sıfırları alınır. Verilen teknik resim üzerinden işlenilen parçanın ölçüleri kumpas ile kontrol edilir ve kalite kontrol ekibine gönderilir. (Kodlama konusunda pek bilgim yok çünkü çalıştığım yerde bunu aramıyorlardı. Ama bu konuda destek verilecekse hırsım sayesinde öğrenmek benim için çocuk oyuncağı)
23 yaşımdayım askerliğim 31/12/2029 tarihine kadar tecillidir. (Kısa vadede gitmeyi düşünmüyorum girdiğim iş yerinde minimum 1 yıl kalacağım).
Hakkımı alabildiğim iş yerinde mesai ile ilgili saat sorunum yoktur gece gündüz cumartesi pazar çalışabilirim, iş yerinde asla uyum sorunu yaşamam. Mobbing'in olmadığı ve işi öğretmeye yatkın insanların olduğu yerde hem kendimi ekstra geliştirebilirim hem - de işletmeye dinamikliğim ve uyumum sayesinde verim katabilirim.
Daha detaylı bilgi için WhatsApp üzerinden veya r10net özel mesaj üzerinden yazılı iletişime geçiniz.