KulGazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
airdrop olabilir, gönderen cüzdanı bi kontrol edin böyle göndermeleri var mı diye
songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Transfer geçmişinizde nereden geldiği ya da nasıl yattığı görülür ona bakıp ona göre hareket edin.
Valx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer gönderen kişi binance'e şikayet ederse binance hesabını bloklar ve geri açman çok zor olur bundan dolayı sen binance ile iletişime geç ve durumu anlat.
kerem645 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bi kısmını fakirklere verebilirsiniz.
Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranın kaynağını bilemezsiniz.
Gönderen kişiyi Binance bile size söyleyemez.
O para sizde ve siz kullanmak zorundasınız. İade gibi bir seçenek yok.

Binance'a yazmanız, onların hesabınızı şüpheli olarak işaretlemesine neden olur. Niyetiniz her ne kadar iyi olursa olsun.
Crackmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usdt adresinizi herhangi bir sosyal mecreda paylaştınız mı ya da çekilişe katılım yaptınız mı ?
Beklediğiniz için teşekkür ederim. Değerli kullanıcımız öncelikle yapılan işlem bir harici işlemdir. Yani Binance TR ve Binance Global hesapları dışından yapılmıştır. Cüzdan adresi üzerinden de kime ait olduğunu bilmek mümkün değildir çünkü cüzdan adresleri anonimdir. O nedenle tutarın sizlere kim tarafından yatırılmış olduğunu bilemiyoruz. Tarafımızdan bir etkinlik sonucu dağıtım almış olsaydınız bunu dağıtım sayfanızda görebilirdiniz ve bizler de dağıtım olarak sistemimizde görebilirdik. Ancak bu bir kripto yatırma işlemidir ve farklı bir cüzdandan sizlere yapılmış.