Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Merhaba quadly,
Vakti zamanında ben ve birkaç arkadaşım gidip gelmiştik. O zamanlar yanılmıyorsam gidebilmek için 7k bir harcama yapmıştık. Hatırladığım kadarıyla sorularınıza yanıt vereyim ancak üzerinden çok zaman geçti. Hatalı yönlendirmek istemem.
1) Boston/Massachusetts - Fast Food tercih edebilirsiniz. Aile işletmesi olarak Fast Food markası kurup işletenler bir hayli fazla. Oldukça cana yakınlar ve genellikle kuvvetli bağ kuruyorlar: üzülmezsiniz.
2) WAT ile gittiğiniz için siz işinizi gitmeden ayarlıyorsunuz. Bizim zamanımızda öyleydi buradayken anlaşıp kabul mektubuyla gidiyorduk. Şimdi değiştiyse bilemiyorum. Biz meslek belirleyip Google ile araştırmıştık. Hepsine mail atmıştık ve bazılarıyla ön görüşme yapmıştık. Bazı aracı kuruluşlar bunu sanıyorum ücretiyle yapıyor.
3) Yanlış hatırlamıyorsam günde 6 saat çalışabiliyorsunuz üzeri yasak. Biz bir ara denemiştik ancak WAT olduğunuzu duydukları gibi kesinlikle yaklaşmıyorlar. Eğer yukarıda bahsettiğim gibi bir aile işi olarak Fast Food personeli olursanız ve aileyle iyi anlaşırsanız harcadığınızın 2 katını cebinize koyar gelirsiniz. Bizden parası biten aç kalan ya da bu konuda sıkıntı çeken olmamıştı. Aile ile bağınız kuvvetli olursa dışarıda elinizi cebinize attırmıyorlar. Öyle Alman usulü falan sevmiyorlar.
Üzerinden çok zaman geçtiği için yukarıdaki yazdıklarım güncelliğini yitirmiş olabilir. Selamlar, sevgiler.