Arkadaşlar merhaba , iki haftalık ilişkim var. İlk tanıştığımız 2 gün falan güzeldi bayağı sohbet ediyorduk. Ancak özellikle son bir haftadır kızla konuşacak bir konu bulamıyorum. Kızdan hoşlanıyorum ve seviyorum ancak bununla birlikte gerçekten bütün hayat enerjimi çekiyor. Elimden geldiğince durumu düzeltmeye çalışıyorum arıyorum mesela sürekli konu açan taraf benim ne konu açsam konu tıkanıyor en son bende diyecek söz bulamıyorum ve uzun uzun sessizlikler oluyor. Sonra bir bahane bulup telefonu kapatıyorum. Mesajlaşmalarımızda öyle naber , nasılsın , ne yapıyorsundan öteye gitmiyor. Artık gerçekten çok bunaldım kızın yüzüne gidip bütün hayat enerjimi emiyorsun çok sıkıcı bir insansın dememek için zor tutuyorum kendimi.
Sorunun bende olduğunu düşünmüyorum çünkü şuan rastgele instagram'da tanımadığım bir kıza yazsam bile bundan daha aktif ve samimi bir sohbet yapabiliyorum. Önceki flörtlerimle süreli konuşurduk , hiç konu bitmezdi, saatlerce telefonda konuşurduk. Sorun bende olsa tüm ilişkilerim bu kız gibi olurdu.
Konuşmak isteyen her türlü konuşur.
Konuşmalık konu olmasa bile illahaki birşey vardır
En sevdiği filmi konuşun
En sevdiği yemeği
Geçmişini
Hayallerini
Amaçlarını
Gunluk olaylari
Çocukluk anılarını
Konuşun yeterki konu çok