KayAlpMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/google-adwords-a...ne-8252-a.html bu konu linkimde benzer bir olay başıma gelmişti. Beni de dolndrıcı aradı ve benden reklam metodumu istedi vermeyince bir sülalemi aradı yalan yalnış şeyler söyledi. Evime polis .ambulans , itfaiye yollattı bende gittim suç duyurusunda bulundum aradan 5 ay geçti hala bir sonuç yok. Birde beni aradığı numaralar tr numarasıydı yabancı da değildi . Numaralar Suriyeli birinin üstüne kayıtlıymış hala sonuç bekliyorum da bulunması zor gibi.
berkaycelik96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numaralar büyük ihtimalle kişisel numaraları değildir. Sahte bilgilerle birilerinin üzerine faturasız hat almış olabilirler. Birkaç dolandırıcılık yapıp sonra hattı kırıp atıyorlardır. Numarayı Google'a yazıp arama yapın. Belki forumlarda veya numara şikayet sitelerinde numara hakkında yapılan yorumları bulabilirsiniz.

Her ne olursa suç unsuru teşgil edecek bir şey yapmışsanız hakkınızda şikayet dosyası oluşturulur. Zaten siz bundan haberdar olursunuz. Soruşturma ve kovuşurma aşamasında uzlaştırma avukatı devreye girebilir. Bunun haricinde hakkınızda suç duyurusu yapılmadan ve olayın mahkemeye intikal etmeden önce yapılan şeye arabulucuk denir. Bir suçum varsa şikayet edin karakola veya savcılığa çağırıldığım zaman oradaki ifademde arabuluculuk teklifinizi kabul ederim dersinz. Yalanları o zaman ortaya çıkar zaten.
Tesekkur ederim bilgiler icin pek ugrasmaya gerek yok ozaman engelleyip geceyim 😀 gecistirince zaten donus yapmadi bi daha