satın aldığınız firmayı iletirseniz benimde ihtiyacım var.
linkini verdiğiniz konu 2023 yılına ait ve fiyatlar güncel değil
Linki verdim, konuyu gösterdim öylesine bir bakarak denemeden çıkarımlar yapıyorsunuz. Bu üşengeçliğiniz niye? Veya niye benim alım konumu baltalıyorsunuz ısrarla bilmiyorum.
8 Core / 8 Ram Aşağıda görülebildiği gibi alım yapabiliyorsunuz. Siz denemiyor, öylesine sırf "yok yeaaa bu fiyata olmaz" düsturu ile konu baltalamak için hareket ediyorsunuz.
Bu bir alım konusu, ihtiyacınız varsa güzelce özel mesaj atarsınız, numaramı verdim oradan irtibata geçersiniz yine bilgi alırsınız. Israrla alım konusuna konu dışı yazmak niye?
Ben söyleyeyim, yukarı da belirttiğim gibi "yok yeaa bu fiyata olmaz bir yazayım da zaten yoktur rezil olsun" ha yok böyle değilse bile araştırmamış, ihtiyacınız için bir parça bile emek vermemişsiniz demektir.
Halen ısrarla satın aldığınız firma diyorsunuz, profilime girip ticaret puanlarıma, eski mesajlarıma bile bakarak ne kadar çok alım yaptığımı ve alım yaptığım firmaları bulabilirsiniz.
Niye firma paylaşmadığıma gelecek olursak benim aldığım rakama size sunmak istemeyebilirler, bana özel yapılan bir indirim sebebiyle firmaya gidip "ona 170 den verilmiş ben de o rakamdan istiyorum" diye kimse kimseyi darlamasın diye paylaşmıyorum.
Biraz emek verin araştırın, bakın ve öğrenin.