Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun hocam. Hiç telaş yapmayın panik yapmayın tüm çocuklarda olan bir şey çoğu doktor bir problem yok ise size söylemiyor bile telaş yapmayın diye ama bazıları söylüyorlar bizim 2. çocuğumuz içinde aynı şeyi söylediler ben garanti olsun diye memleket yerine daha iyi bir hastaneye götürdüm Ankara şehir hastanesinde muayene yaptırdım evet var dedi fakat herhangi bir sağlık problemi olmadığını söyledi zamanla düzelen bir şey yeni doğanlarda olan bir şey yani panik edecek bir şey bir çok doktorun bana söylediğini size aktarıyorum. Fakat içiniz rahat etsin diye yinede bir doktora muayene ettirebilirsiniz. Acil şifalar dilerim.
Hocam taburcu olmaya 1 gün kala asistan gelmiş dinlemiş " ayy bu çocuğun kalbi mi delik " demiş eşime kız da panik yapmış korktum bayılcaktım az kalsın diyor 😑
Dediğiniz gibi muayeneye götürücem
Kötü düşüncelerden arının. En önemlisi bu.
Kızım doğduğunda vardı, profesör baktı. Kesin teşhis. Ya 1 ay ya da 3 ay sonra tekrar baktı, bitmişti. Yine de bölgenizde doğru doktorun bakmasında fayda var. Sivilce değil bu, bir şey olmaz diyelim.
Aynen hocam nolur nolmaz yine de bir göstereyim.
Cevap veren herkese teşekkür ederim