Merhaba
Paketlerimiz standarttır kişiye özel hizmet vermiyoruz eğer incelemek isterseniz buyurun
https://fab.net.tr/sanal-sunucu-vds
Sipariş verebilirsiniz.
Satış öncesi sorularınız için WhatsApp hattımızı kullanabilirsiniz.
İyi çalışmalar dileriz.
2 adet sunucu ihtiyacım var, 8 Core 16 Ram 150 Disk (120 de olabilir) + 6 IP Adresi. (İşlemci modeli belirtmiyorum ama 5-10 sene öncesinin işlemcilerini de vermezsiniz diye düşünüyorum)
Sunuculardan bir tanesi Windows 10/11/Server çalıştıracak, diğeri CentOS 7 x64.
İki sunucuda da Plesk kullanacağım, kendime ait şahsi hiti olmayan, ayda 10-15 mailin ya gelip ya gelmediği ziyaretçisi de ben girmesem olmayan web sitelerimi barındıracağım.
Maili belirttiğim gibi dahili kendi IP adresimden kullanacağım, bu sebeple firewall/networkünde pop/smtp/587/110/imap yasaklıysa bile açmanız gerekiyor, mail kullanamayacağım bir sunucu istemiyorum.
Yine bununla birlikte vereceğiniz IP lerinde temiz olması gerekiyor.
Bulabildiğim en düşük rakam şuan da 180 TL (KDV Dahil), + EK IP için 30 TL (KDV Dahil).
İki sunucu için toplamda 360 + IP Adresi için 150 olarak toplam 510 TL Ediyor aylık, yıllık içinde 5000 TL KDV dahil fiyat aldım, anlaşabilirsek düzgün bir firma ile yıllık ödeme yapmak istiyorum ilk 10-15 günün ardından.
Bütçemin ve bulabildiğim rakamların içinde kalacak şekilde hizmeti sağlayabilecek firmalar varsa PM veya 0532 330 30 31 den whatsapp dan ulaşabilirler.
Bugün alım yapacağım.