Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size benzemem, kendinizle beni karıştırmayın. Cahil olanda, bilgisiz olanda kurnaza yatanda sizlersiniz.

Bilmediğim hiç bir konu hakkında konuşmam.

Madde madde yazmışsınız sözde, şimdi çok bilgiliysen bu mesajıma alıntı yapar yalanlarsın. Size bilgiyi böyle beyninize vura vura vermek lazım ki öyle anlayacaksınız.

1-Demişsiniz ki '' GSS BORCUNU ÖDEMEZSEN SGK'DAN HİZMET YOK '' .
SGK DAN HİZMET ALAMAYACAĞINIZ İÇİN MECBUR ÖZEL HASTANEYE GİDECEKSİNİZ HASTA OLDUĞUNUZDA.
- BEN NE YAZMIŞIM YORUM DA '' bak vatandaş sen çalışmıyorsun, eğer özel hastaneye gidersen bir ton ücret çıkacak, ilaç alacaksın binlerce TL ödeyeceksin ''

2- Demişsiniz ki '' GSS DENEN ..... KURTULAMIYORSUN MECBUR ÖDÜYORSUN ''
- Yalan
GSS borcunuz çıkıyorsa gidiyorsunuz, gelir testi yaptırıyorsunuz, ödeyemeceğiniz belli ise sizden bu parayı almıyorlar.
Yalan konuşmamayı öğreneceksiniz. Mecbur ödüyorsun diye bir durum yok, gelirin yoksa ödemiyorsun bu kadar basit.

3- '' senin iddia ettiğin ; durumum yok.... diye başvurup borç sildirme ''

Nerede borç sildirme yazmışım, kendi kafanızdan hikayeler uydurup kendi yalanlarınıza kendiniz inanıp ona göre mesajlara cevap vermeyin. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Kendinize gelin.

Ben ne yazmışım '' Ödeyemeyecek olsan gelir testi ile bu borcu iptal ettiriyorsun ve borç işlemiyor. '' .

Bu bir borç türü olarak size işleniyor, sizin bunu ödeyecek durumunuz yok ise bunu iptal ettiriyorsun ve artık size borç olarak işlemiyor.

Kendi hayal dünyanızda, kendi okuduğunuzu bile idrak edemeyecek kadar sığ düşünceleriniz ve yalan yanlış konuyla alakasız bilgilerinizle buraya yazı yazmayın. Komik gülünç duruma düşmeyin.

Doğru bilgiyi alıp doğruyu kabul edeceksiniz. Doğru tektir.

Öyle şatafatlı cümleler arkasına sığınıp algı yapmaya kalkmayın. Benim öğretme yöntemim de bu şekilde, bu bilgileri alırsın doğruluğunu kabul edersin. Çünkü bu bilgiler doğru.

Senin yazdıkların gibi yalan yazmam ben. Öyle karşıda ki adama da gerizekalı iması yapmam, senin yaptığın gibi saygısızlaşmam.

Ya bunları böyle öğreneceksiniz, ya cahilliğinize devam edeceksiniz. Yol bu, doğru bu. Cahil kalmak istiyorum diyorsanız sizin tercihiniz. Doğruyu ben size söylüyorum.

alıntı yap dedin geldik altayyyy !

( Yahu sen neden her şeyi düşündüğün gibi olsun istiyorsun ? )

neymiş
gss ödeyip devlet hastanesine gidelim yoksa özel hastaneye para verirmişizz...

cevap : ben 3 yıllık boşlukta hiç sgk kullanmadım borç çatır çatır işledi ve faizi ile (!) ne zaman kullanmak istesem önce borcu öde dendi kızdım kullanmadım
ayrıca devlet hastaneleri yazılan ilaçlar sanki bedava, muayene ücreti test ücreti cart curt yine birçok para alınıyor neyse konu uzamasın

diğer konu mesela sen gelir testi yaptırdın mı birader ?
eminim ki hiç yaptırmadın.. (ben sana bilmediğin şeyleri konuşma, sağdan soldan duyduğuna göre yazma diyorum)
ben yaptirdim !
o şartlara uymak imkansız '' fakru zaruret içerisinde olacaksın '' gibi bir madde var. yani kısacası s... git diyorlar

birde uyanıklık yapıp bazı kelimeleri seçip cevaplamışsın

bak arkadaş bu ülke sosyal devlet o-la-cak !
paralar nerede paralar alooo vergiler nerede ? ihale olayını hiç söylemiyorum bile.

bak @CavitUcaa; arkadaşımız ne demiş tebrik ederim kendisini -kardeşim elin suriyelisi gelip hastanede benden önce sıra alıp vergi ödemeden hizmet kullanıyor !
eminim buna ; ben ne yapayuğummm diye cevap vereceksin klasik sıvışma taktikleri

bir de ''Öyle şatafatlı cümleler arkasına sığınıp algı yapmaya kalkmayın'' yazmışsın bu komikti tebrik ederim

son olarak:
arkadaş neden kabul etmiyorsun ben ve bir çok insan GSS İS-TE-Mİ-YO-RUZZZZZ