Cok enerjii dolu bi insan hocam . Bu ay 6. Apartmani da alacaklarmis 😀
8 aldık ya 6 az
Diş eti çekilmesi için ne tavsiye edersiniz.
karanfil yağı
Saç derisi egzaması için ne önerirsiniz
biodermine derma sprey var onu kullanın bendede vardı geçti vücudada kullanılıyor
hocam aktarlarda satılan hint yağı,kantaron yağı, lavanta filan bunlar genellikle sahte oluyor değil mi
hocam markadan markya değişiyor valla o olay bizim markaların hepsi orjinal sahte ürün bulunmaz
saç dökülmesi için ne önerirsiniz hocam
sarımsak şampuanı ve yağ kullanın eğerki geçmezse içten vitamin eksikliği vardır. Bunun içinde biotin kapsülü kullanın
Ürik asit yüksekliğine ne iyi gelir hocam
mide asidi bildiğim kadar kudret narı kapsülü macunu kullanın
papatya çayı gerçekten stresi azaltıyor mu yada öneriniz var mı
evet azaltıyor melisa çayıda içebilirsiniz ve sarı kantaron
Selamlar, alerji ilaçları aşırı uyku ve yorgunluk yapıyor, içtikten sonra uyumazsam daha da beter ediyor ama içip uyursam kesilip yerini ağrılar ve uykuya bırakıyor... Bunun alternatifi bir şey var mı ?
hocam ne alaerjisi enerji için birşey versem kötü oluyoeum demişsiniz ona göre hareket edelim
Hocam saçlar beyazladı yüzde kırışıklıklar başladı gençleştirme iksiri önerin varmıdır
kolajen kapsülü tozu kullanın gençleştirici etkisi vardır saçları gene siyah yapmayabilir ama kırışıklıklara iyi gelir
Bacak arası kaşımaktan kızardı var mı önerin. Gece kaşıntı tutuyor .
Ayaklarımın hep derisi soyuluyor ve sızlıyor
uyuz varmı hocam? biodermine derma sprey kullanın
Kilo alamıyorum ve iştah sorunu var ne iyi gelir
keçiboynuzu macunu tozu kullanın ve aksuvital cal macununa bakınız çok iyi gelecektir iştahıda açar kiloda aldırır
Saçkıran için ne önerirsiniz?
hocam benim bildiğim sirkeruhu ve sarımsak yyağı karıstırıyorlardı ama net birşey diyemiyorum babam biliyor onu sorarım şimdi
Ödem atıcı ve bağırsak temizleyici bitki önerinizi alabilir miyim?
lcarnitin çayı için. Açlık otuda kullanabilirsiniz
Akciğere iyi gelen bir şey var mı?
enginar kapsülü ve suyu kullanın. Yağlanmamı var yoksa nefes darlığımı?
Hocam kronik ishalolma problemi vardı bende kan tahlilleri ve abdest tahlili verdim bir şey çıkmadı doktor colidur antibiyotik verdi sorunum %60 çözüldü haftada 2-3 kereye kadar azaldı ama tam geçmiyor buna ne iyi gelir ? Bazen yediğim yemekler etkiliyor yağlı yemekler daha kolay tetikliyor bağırsakalrım sürekli hareket halinde yemekten sonra tuvalete gitmem hızlı oluyor.
yağlı yemekleri kesinlikle kesin ishali onlar başlatır. Bol bol leblebi tüketin muzda yiyinki ishali engellesin
Hocam selamlar 2 tane sorum olacaktı. birincisi gün içinde dinamik kalmak böyle enerjiden yerinde durdurmayacak bir ürün/ilaç/bitki tavsiyeniz var mı? ikincisi pc de fazla durunca baş ağrısı başlıyor bunun için ne kullanılabilir? teşekkür ederim
1. hocam enerji için ginseng kapsülü ve macunu kullanın acayip enerji yapar cinsel açıdanda yardımcı olur

2. baş ağrısı varsa magem kapsülü kullanın
herkes kusura bakmasın tekte mesajları cevaplamak istedim