Ritüel ve meditasyon uygulamam için sizce yatırım bulabilir miyim ? Şuan aktif IOS tarafında 500 kullanıcısı var 3 abonem var. Kodlama ve UI/UX komple tarafıma aittir. İlk olarak projeyi android tarafında çıktım fakat farklı nedenlerden dolayı Google play hesabım kapatıldı. (Bu uygulama ile alakalı değildi ban sebebi) O sebeple android tarafı için yeni hesap açtım 1-2 haftaya Google Play'de tekrar yayında olacağım inşallah. App içi reklam bulunmuyor. İlk versiyonda vardı fakat çok az kazandırdığı için kaldırdım. Android kullanıcı sayısı hesap kapanmadan önce 3k civarıydı ve her gün 100-250 arası indirme alıyordu. Hiç reklam çıkmadım hiç bir platformdan. Yani çevremde kimle konuşsam potansiyeli olduğunu söylüyor projenin fakat reklam olarak mı çıkmak lazım yoksa yatırımcı mı aramak lazım nasıl ilerlerim bilemiyorum bu arada ben geliştirmeye devam ediyorum son olarak Favorilerim sayfasını ekledim kullanıcılar sevdiği ritüelleri favorilerine ekleyebilecek. Sadece ritüel eklemek için ufak bir panelimiz var web'den hem premium hem de normal ritüelleri webden sınırsız şekilde ekleyebilirsiniz. Dediğim gibi yatırımcı mı almak lazım yoksa bütçe ayarlayıp yüklü reklam mı çıkmak lazım ? Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum eğer 5 yıldız verip değerlendirirseniz de çok mutlu olurum

App: https://apps.apple.com/us/app/levios...latform=iphone