Merhabalar, Sayın mrwoox,
Tarafımızda sağlanan sanal sunucu hizmetlerinde plesk panel kurulumu ve lisanslaması ücretsiz bir şekilde sağlanmaktadır.

Web sitemiz üzerinden üst düzey NVMe performansı ve Cluster mimarsine sahip Sanal Sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz. https://www.sunucun.com.tr/snc/vds-sunucu
Aklınıza takılan bütün sorularınızı 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr

mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba,
2 adet sunucu ihtiyacım var, 8 Core 16 Ram 150 Disk (120 de olabilir) + 6 IP Adresi. (İşlemci modeli belirtmiyorum ama 5-10 sene öncesinin işlemcilerini de vermezsiniz diye düşünüyorum)
Sunuculardan bir tanesi Windows 10/11/Server çalıştıracak, diğeri CentOS 7 x64.
İki sunucuda da Plesk kullanacağım, kendime ait şahsi hiti olmayan, ayda 10-15 mailin ya gelip ya gelmediği ziyaretçisi de ben girmesem olmayan web sitelerimi barındıracağım.
Maili belirttiğim gibi dahili kendi IP adresimden kullanacağım, bu sebeple firewall/networkünde pop/smtp/587/110/imap yasaklıysa bile açmanız gerekiyor, mail kullanamayacağım bir sunucu istemiyorum.
Yine bununla birlikte vereceğiniz IP lerinde temiz olması gerekiyor.

Bulabildiğim en düşük rakam şuan da 180 TL (KDV Dahil), + EK IP için 30 TL (KDV Dahil).
İki sunucu için toplamda 360 + IP Adresi için 150 olarak toplam 510 TL Ediyor aylık, yıllık içinde 5000 TL KDV dahil fiyat aldım, anlaşabilirsek düzgün bir firma ile yıllık ödeme yapmak istiyorum ilk 10-15 günün ardından.
Bütçemin ve bulabildiğim rakamların içinde kalacak şekilde hizmeti sağlayabilecek firmalar varsa PM veya 0532 330 30 31 den whatsapp dan ulaşabilirler.
Bugün alım yapacağım.