huseyinadiguzel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilmediğin şeylere yorum yapma !

öncelikle gss borcunu ödediğin sürece sgk dan yararlanabilirsin ödemezsen hizmet yok !!

mesela senin gibiler sosyal devlet nedir biliyor mu ?
bir devlet aldığı vergilerle eğitim-yol-barınma-sağlık ücretlerini ücretsiz vermeli yani durmadan ihale açıp bazı firmalara ihale vermemeli o paraları !

gss denilen ..... kurtulamıyorsun mecbur ödüyorsun !
ben istemiyorum deme hakkın yok ! ödemediğin an faizle çoğalmaya devam ediyor ! ( nasss var nassğğsss )

senin iddia ettiğin ; durumum yok.... diye başvurup borç sildirme diye birşey yok yani kağıt üzerinde var ama imkansız 40 dereden 40 su getireceksin şartlar saçma sapan ! heralde sadece nefes alıp veren bir engelli olman lazım gibi..

birde biz aptalmıyız sgk ödüyoruz yazmışsın zenin zeka seviyen gerçekten inanılmaz çok zekisin bence bilim insanı olmalısın
Ben size benzemem, kendinizle beni karıştırmayın. Cahil olanda, bilgisiz olanda kurnaza yatanda sizlersiniz.

Bilmediğim hiç bir konu hakkında konuşmam.

Madde madde yazmışsınız sözde, şimdi çok bilgiliysen bu mesajıma alıntı yapar yalanlarsın. Size bilgiyi böyle beyninize vura vura vermek lazım ki öyle anlayacaksınız.

1-Demişsiniz ki '' GSS BORCUNU ÖDEMEZSEN SGK'DAN HİZMET YOK '' .
SGK DAN HİZMET ALAMAYACAĞINIZ İÇİN MECBUR ÖZEL HASTANEYE GİDECEKSİNİZ HASTA OLDUĞUNUZDA.
- BEN NE YAZMIŞIM YORUM DA '' bak vatandaş sen çalışmıyorsun, eğer özel hastaneye gidersen bir ton ücret çıkacak, ilaç alacaksın binlerce TL ödeyeceksin ''

2- Demişsiniz ki '' GSS DENEN ..... KURTULAMIYORSUN MECBUR ÖDÜYORSUN ''
- Yalan
GSS borcunuz çıkıyorsa gidiyorsunuz, gelir testi yaptırıyorsunuz, ödeyemeceğiniz belli ise sizden bu parayı almıyorlar.
Yalan konuşmamayı öğreneceksiniz. Mecbur ödüyorsun diye bir durum yok, gelirin yoksa ödemiyorsun bu kadar basit.

3- '' senin iddia ettiğin ; durumum yok.... diye başvurup borç sildirme ''

Nerede borç sildirme yazmışım, kendi kafanızdan hikayeler uydurup kendi yalanlarınıza kendiniz inanıp ona göre mesajlara cevap vermeyin. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Kendinize gelin.

Ben ne yazmışım '' Ödeyemeyecek olsan gelir testi ile bu borcu iptal ettiriyorsun ve borç işlemiyor. '' .

Bu bir borç türü olarak size işleniyor, sizin bunu ödeyecek durumunuz yok ise bunu iptal ettiriyorsun ve artık size borç olarak işlemiyor.

Kendi hayal dünyanızda, kendi okuduğunuzu bile idrak edemeyecek kadar sığ düşünceleriniz ve yalan yanlış konuyla alakasız bilgilerinizle buraya yazı yazmayın. Komik gülünç duruma düşmeyin.

Doğru bilgiyi alıp doğruyu kabul edeceksiniz. Doğru tektir.

Öyle şatafatlı cümleler arkasına sığınıp algı yapmaya kalkmayın. Benim öğretme yöntemim de bu şekilde, bu bilgileri alırsın doğruluğunu kabul edersin. Çünkü bu bilgiler doğru.

Senin yazdıkların gibi yalan yazmam ben. Öyle karşıda ki adama da gerizekalı iması yapmam, senin yaptığın gibi saygısızlaşmam.

Ya bunları böyle öğreneceksiniz, ya cahilliğinize devam edeceksiniz. Yol bu, doğru bu. Cahil kalmak istiyorum diyorsanız sizin tercihiniz. Doğruyu ben size söylüyorum.