Yanlış anlamazsanız, 6 kişilik uzman avukat arkadaşlarınızla bu dilekçeyi mi oluşturdunuz? Üzülerek söylüyorum, dilekçenin yetersizliğine değinmeyeceğim, makam adı bile yanlış, ondan dedim.
BAŞSACILIĞI'NA
BAŞSA
VCILIĞI
'NA
Bir de 6 kişilik uzman avukat arkadaşlarınız varsa, arzuhalciyle ne işiniz var, dilekçeyi niye kendiniz yazdınız, bunları tam anlayamadım. Elbette amacına hizmet ettiği sürece yazım hatası falan sorun olmayacak ama konudaki ciddiyetinize dayanarak söylüyorum, aynı ciddiyeti şikayetinizde göremedim, o yüzden söylüyorum bunları. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi profesyonel bir destek alsanız sanki daha iyi olacak.
Tavsiyem, dilekçeyi bilgisayarda yazın, "r10.net adresi" gibi kısa tasvirler yerine www olacak şekilde tam adres belirtin, hatta konu duruyorsa onun linkini belirtin. Siz "r10.net adresi" yazınca onu sokak adresi sanacak tonla savcı var memlekette. Ekstra olarak eğer silmediyse WhatsApp konuşmasının ekran görüntülerini, varsa ses kayıtlarını (M.D. yanlış hatırlamıyorsam ses kaydı atıyor bazı konuşmalarda), ödeme yaptığınız işlemin dekontunu, eğer sizinle iletişime ilk defa çalıntı bir r10 hesabıyla geçtiyse işlemleri kolaylaştırmak adına r10'un da iletişim bilgilerini güzelce toparlayıp götürüp verin savcılığa. Hatta daha önce dava açan arkadaşları bulup dosya numaralarını da ekleyin, yardımcı olur.
Umarım sonuca ulaşırsınız. Kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar, konuda ismini belirttiğim arkadaşı bugün 6 kişilik uzman avukat arkadaşlarım ile birlikte T.C. Altındağ Cumhuriyet Başsavcılığını ' na suç duyurusunda bulunduk.
Avukatlarla dolandırıldığım paranın 200 katına anlaşsak bile bu arkadaşı rahat bırakmayacağım.
Sizde dilekcenizi verin savcılığa bitirelim şu veledi.