arkadaşlar bu kadar neye tepki gösterdiniz anlam veremedim ben haklıyım demiyorum ehliyetsiz motor sürmem zaten baştan başa bir suç zaten jandarma trafiği arayacağını söylediğimde peki abi ara dedim sonra köşeye geçtim tanidigimi aradım sadece böyle dalga geçmeleri zoruma gitti ki aradan 2 dakika sonra telefon çaldı ve beni bırakmak zorunda kaldı benim anlamadığım yanındakine ceza yazmayıp neden benle uğraştı bu arada bu kadar neden tepki verdiğinizi çözemedim çok saçma
EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ehliyetsiz motor sürdüğün için yakalandın. Jandarmaya işini gördürmek için birilerini aradın görevini yapan memurda doğal olarak senle dalga geçti. Bunu mu şikayet edeceksin?
Emir23z adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar tanıdığın varsa git onlara sor burada neden konu açıyorsun jandarma görevini yapmış tebrik ederim.
taktikmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jandarmalar haklı +1
JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onlar bizim işimizi hallediyor bizde onlara yardımcı oluyoruz ne la kafayı yemişsiniz
MiLLer7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakacağızzz
tcaliacarr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görevini yapan jandarma görmek umutlandırıyor
thekezzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yasalar o benim işimi hallediyor o benim işi halleder diye yürüyor ise bu ülkede ne ADALET bakanlığına gerek var ne de polise jandarmaya.

Arkadaşınız yapmış, sizde olayı haksız olduğunuz halde üste çıkmaya çalışmışsınız

Geçmiş olsun
kajaga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Egzoz patlamışsınız jandarmada haklı olarak kimlik kontrolü yapmış. Jandarmanın burada yanlışı ne anlamadım.
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jandarma ile dalga geçer gibi egsoz patlatın ehliyetsiz motor sürün ilçe başkanını arayın ne yapmalarını isterdiniz
MedyaXX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim amcam Vezirköprü MHP İlçe Başkanı Turan Kaya...Bakacağız
Ozkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstüne burda konu açtın bi posta da biz dalga geçtik eyvallah
Skyling adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ehliyetsiz motor kullanıp üstüne yakalanmışsın. Tanıdıkları aradın diye de jandarma dalga geçmiş bunu burada soracağınıza tanıdığınıza sorsaydınız ya. İşini yapan kolluk kuvvetlerinin işinden yapmak istiyorsunuz benim burdan anladığım konu bu jandarma sonuna kadar haklı...
white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzinci marketinde müdür yardımcısı nedir? Müdür, müdür yardımcısı, çalışan. Biri gofret dizse öteki para alsa öteki de kaşe basıyordur fişe. Cidden yanlış anlama market müdürü, market müdür yardımcısı ve en az 4 çalışan gerekli müdürlük için 6 kişi markette gözümde canlandıramadım.
batuhanoz34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az bile demiş jandarma, ben olsam evire çevire döverdim.

Ehliyetsiz taşıt kullanmanın hiç bir türlü haklı yanı yoktur, kolluk kuvvetleri görevini yapıyor senin tanıdığını arayıp o cezaya engel olmaya hakkın yok.
Ehliyetin yoksa sürmeyeceksin.
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yaşadıklarından sonra şu konuyu açmaya utanmalıydın kardeşim.
Bu olayda şikayet edilmesi gereken tek sensin.
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genç bir kardeşimiz bu kadar üstüne gitmeye gerek yok bence. Hatalı olduğunun farkında olsa bence bu konuyu açmazdı.
Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlattıklarına göre Jandarma haklı.
HalilE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turan Gayaaaa
caneke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım şaka yapıyorsunuzdur?
sosyocell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jandarma haklı kardeşim şikayet edecek bir durum da göremedim
burakbabursah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece gece bağırttı WOXNWOCNEOCME
MiLLer7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O değilde eleman konuyu açtıktan sonra offline akıllanmayıp birde r10 konu açtın diye paket ettiler
myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan işlemi yapan jandarmaya seslenmek istiyorum. Bizim bu ülkeye dair umutlarımızı yeşertmeye ne hakkın var
Euphrates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır açık açık şunuda demişsin, onlar bizim işimizi görüyor, biz de onların benzin falan ? Rüşvette mi veriyorsunuz yani ?
ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karakoldaki tanıdıklarınıza bir sorun bakalım hocam size ne diyecekler
SimpleAnarchist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Hiç bu konuyu açarken utanma hissettiniz mi?
2. O kadar tanıdığın varsa bize niye soruyorsun
3. Motordan eksiklerden bir sürü ceza yazıp motoru çektirirler sorun değil
4. Tanıdığın var diyorsun pekte işe yaramamış