Site adresi: turksaglayici.com

Sitenin aylık getirisi: 6000-8000 civarı

Kategori / sitenin içeri: SMM Panel -Glycon

Ziyaretçi kaynağı:Youtube-Google

Domainin Kayıt Tarihi: Yaklaşık 1 yıllık

Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok

Banlı olduğu arama motoru var mı?:Yok

Yazılım lisans sonlanma zamanı:Sınırsız

Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır

Siteyi sektörde bilinen bir arkadaştan yaklaşık 10 gün önce devraldım, devraldıktan sonra hiçbir şey yapmadığım halde 4-4.5k gelir getirmiştir. Youtube'dan sürekli olarak trafik ve üye gelmektedir. Daha dün yeni bir reklam videosu çektirip yayınlattım video ilk sıraya oturdu. Normalde biraz daha işletip satmayı düşünüyordum ancak başka bir yatırım yapacağım için nakit lazım oldu. Siteye 2 aydan kısa sürede 8.000 civarı bakiye yüklenmiş, ayrıca İban üzerinden de 2 bine yakın ödeme alınmıştır. Neredeyse 1.5 ayda 10 bine yakın gelir elde edilmiştir, bunun 7-7.5 bini net kar diyebilirim. Kar marjı %600-700lere kadar çıkıyor servislerimizde. Reklam için hiçbir masraf yapılmadığı halde bu gelirlere ulaşılmıştır.

Siteyle birlikte 300 küsur TL bakiyeli bayi hesabımı da vereceğim. Alacak kişi günde 10-15dk ayırıp siparişlere varsa destek taleplerine baksa yeterlidir. Tam bir pasif gelir kaynağıdır. Youtube, telegram gibi yerlerden reklam yayınlattıkça gelirler katbe kat artacaktır. Domain sektörel ve akılda kalıcıdır. Siteye sürekli bakiye yükleyen ciddi müşterileri mevcuttur. Yeni reklam verilmese bile gelir getirmektedir.

Fiyat talebim aldığım fiyattır,7500TL, ufak da olsa pazarlık payı vardır. Detaylı görüşme için Wpden ulaşabilirsiniz.

Ağustos geliri