Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir zaman tek bankaya bağlı kalmayın.
Hocam öteki arkadaşa yazdığım gibi konuda uzun uzun detaya girmedim ama bugün bunun bir hata olduğunu gördüm.
Normalde findeks notum gayet yüksek olmasına rağmen ben kredi kullanan bir insan değilim, nadiren kredi kartı kullanırım, borcunu bitirince de kapatırım.
1-2 ay içinde ödeyeceğim bir meblağ ihtiyacım doğdu, X bankasına güvendim, 1 sene önce verdiği miktarı ne kredi olarak ne de kredi kartı limiti olarak vermedi.
Neymiş ben krediyi borcu vs. ödedikten sonra kartı vs. kapatmışım banka bana küsmüş banka içi puanım düşmüş.
Haliyle ben de sadece enpara kullandığım için hiçbir bankayla aram iyi olmadığı için işimi çözemedim.
Artık sabit gerçek bir bankayla çalışacağım tüm işlerimde ki ilerde ihtiyaç duyduğumda onlar da bana yardımcı olsun örneğin alttaki arkadaşların dediği gibi...

tachyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben on yıldır TEB kullanıyorum öncesinde Finansbank kullanıyordum ama Teb özellikle mobil bankacılık konusunda belki de bir numara. Bir de nadiren şubeye işim düşüyor ama kalabalık olmuyor. Bence en büyük artılarından biri.
UysaaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2013'ten beri TEB kullanıyorum hiçbir bankanın vermediği limitleri sorgusuz sualsiz veriyor.
Ben iş bankası gelir diye düşünüyordum ama Teb ilgimi çekti doğrusu yarın bi bakacağım teşekkürler.