Yapay zeka asistanları arasında bir tercih yapmak gerektiğinde, kişisel deneyimlerime dayanarak Claude AI'ı öneriyorum. Neden mi? Çünkü Claude AI'ı çeşitli alanlarda test etme fırsatım oldu ve gerçekten etkileyici sonuçlar aldım.
Makale yazımından kod düzeltmeye kadar farklı görevlerde Claude AI'ı denedim. ChatGPT ile karşılaştırdığımda, Claude AI'ın bizimle daha doğal ve anlaşılır bir şekilde iletişim kurduğunu fark ettim. ChatGPT bazen konuyu dağıtabiliyor ve özellikle kodlama konusunda hatalı düzeltmeler yapabiliyor. Ancak Claude AI bu konularda daha başarılı sonuçlar verdi.
Makale oluşturma konusunda da Claude AI'ın ChatGPT'den daha iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Her iki platformun da ücretli sürümlerini test ettim ve Claude AI'ın daha tutarlı ve kaliteli içerik ürettiğini gözlemledim.
Eğer siz de Claude AI'ın kişisel hesabını kullanmak isterseniz, size yardımcı olabiliriz.
Resmi sitesinde 20 dolar olan aylık üyeliği, biz 14 dolara sunabiliyoruz. Size vereceğimiz e-posta adresi ile giriş yapıp Claude AI'ı kullanabilirsiniz. Bu hesap kişisel olacak ve sadece sizin kullanımınıza açık olacaktır.
14 Dolara Satın Almak İçin Bize Ulaşın.
Kod kısmında kullanıyorum ancak 14 dolar pahalı aracı sitelerden 10 dolara hem gpt plus hem claude alınabiliyor. Bknz
yeschat
Buralarda ki üyeliklerle API alınıp makale yazımında da kullanabiliyor muyuz?