Selamlar hocam;
Öncelikle 2023 Kasım ayında bir sahibinden laptop ticareti gerçekleştirdim lakin adamlar dolandırıcıymış ve çeşitli sözleşme yapıyoruz şirket gibi gösterip parayı 14 gün içinde yatıracaklarını söylediler ama tabi yatmadı daha sonra tabikide bu yüzden broçlarım arttı akabinde şikayetçi oldum ve şirket ortaklarından benimde o an canlı ticareti yaptığım Z.D Adındaki şahıs
hakkında yakalama kararı çıktı ve yakalandı daha sonra arabuluculuk bürosu iletişime geçti ben yeterki 2023 kasım ayında sattığım bedeli kurtarayım diye daha fazlasını talep ettim karşı taraf veremeyeceğini söyledi daha sonra mahkeme ile uğraşmamak için 21.000TL tutarındaki ücret yeterki ver diye istedim çünk başka yere borcumu ödeyecektim neyse bi anda veremem 5 taksit verebilirim her ayın 18 inde dedi tamam dedim oanada kabul suçlu olan o ama arabuluculukta yine onun istediği gibi ilerledik neyse arabulucu sözleşmeyi hazırladı her ayın 18.inde yatacak şekilde bu şahıs 2 taksiti yatırdı ama daha sonra yatırmadı ve 2.tkasiti neredeyse 10 gün geçiştirerek yatırdı daha sonra beni arabuluculuk dan aradılar kişi size ödeme yaptımı diye hayır yapmadı dedim tamam dediler daha sonra 2.kere bidaha aradılar aradan zaman geçince yaptımı dediler yok yapmadı dedim biz dava açacağız dedi dün e-devlette 2025 Nisans ayına dava duruşma olacakmış sence nasıl ilerlemem gerekli bu yaşanılan mağduriyet için ekstra talep edebilir miyim süreç ne olacaktır çünkü kasım 2023 de başlayan bu süreç beni hem maddi hem manevi zarara soktu