uygulamayı birazcık inceledim de neredeyse türkiye ile aynı fiyat emin misiniz uygulamadan uyguna alabildiğimize

enpopuler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonuna Glocalzone isimli app yükle. Türk bir arkadaş tarafından Estonya'da kuruldu bu şirket...
*Üye oluyorsun
*Getirtmek istediğin ürünü link olarak veriyorsun Avarupa Amerika Japonya fark etmez
*İsterse fiyatı 10.000 dolar olsun (çok ağır veya çok yer kaplayan ürünler olmamalı)
*İlanı verince anında oradan gelen üyelerden biri sana app içinden mesaj atıyor:,
"merhaba ben 25 Eylül de geliyorum bunu size getiririm" diyor mesela
Geliş tarihi sana uygunsa alış-veriş ok
Ürün 500 dolar diyelim, üzerine 30-40 dolar ödüyorsun adam sana elden getiriyor.

* Yıllardır kullanıyorum, ekran kartı, ipad, laptop, kamera hatta ayakkabı gibi her şeyi getirttim vergisiz algısız mis gibi.
* Kendim yurt dışına çıktığımda da pahalı ama ufak siparişleri getirip uçak paramı çıkartıyorum
Düşün normalde Türkiye izin verse bile 2.000 dolarlık kamera mesela, sonuçta vergi ve kargo ile 2.550 dolara gelecek. Ben kamerayı 2.100 dolara getirtmiş oluyorum. Ben getiriyorsam da o 100 doları ben kazanıyorum

Sistem süper güvenlidir, getirenle anlaşınca ödeme yapıyorsun Glocalzone a
Ürünü teslim aldığında onaylıyorsun ve ödeme getiren kişiye aktarılıyor Glocalzone tarafından

Dİkkat etmen gereken:
İlanı verdiğinde "şimdi öde" butonu çıkar karşına: Hemen Ödeme Yapma
Getiren üyeler mesaj atacak sana, biriyle anlaştığında ödemeyi yapıp işlemi başlatabilirsin.
Getiren kişi ile detaylı konuş mesela ben İstanbul'dayım getiren Adana'ya geliyorsa anlaşma yapmıyorum genelde işe kargo karıştırmıyorum ben...
İstanbul'a gelenlerden biri ile anlaşıyorum, İstanbul'da bir yerde buluşup elden teslim alıp onay veriyorum çok kolay ve güvenli oluyor

afiyet olsun

NOT: Çok seyahat edilen ülkelerden çok daha kolay ve hızlı ürün getirtirsin: Mesela Almanya'dan her gün 40 uçuş var (avrupa ülkeleri) Amerika gibi... Çin gibi ülkelere seyahat eden daha az sayıda olacaktır doğal olarak bunu aklında tut