Merhaba zKaratas,
Eğitimlerinizin talep görmesi için reel tarafta bir karşılığı olması gerekli. Eğitim bittiğinde sertifika verdiğiniz programlardan hangilerinde iş imkanı fazla? Maaşları bir hayatı idame ettirmeye yetecek durumda? Hangileri R10 ile birlikte dışarıda talep görme potansiyeline sahip? Aranma hacmi orta veya yüksek? Bu sorularla ben neden uğraşayım kullanıcı kendisi araştırıp bulsun derseniz bence bir miktar yanılgıya düşebilirsiniz

Bu ve daha fazlası soruları listeleyip x programına özgü bir SWOT analizi hazırlayabilirsiniz. Analizlerinize göre 1 veya bağlantılı 2 eğitim programı ile reklamlarınızı yönetebilirsiniz. Burada birkaç kişinin yorumuyla reklam çıkmaya/yönetmeye çalışırsanız bence sonuçlar sizi üzecektir. Eğitiminizi satın alan son kullanıcılara da bağlantılı diğer eğitim programlarınızı pazarlayabilirsiniz veya eğitim programlarınızı dönemsel olarak ayırabilirsiniz.
Sertifikanın sunacağı yararları göstermek, satışlarınıza direkt olumlu yansıyacaktır. Sizin verdiğiniz eğitimleri veren bir sürü kurum/kuruluş bulunuyor. Sizin bu işletmelerden farkınız nedir? İnovasyon yoksa insanların zihninde daha önceden yer etmiş markalar ile mücadele etmeniz zor. Kullandığınız sistem/e-modül neyse bunun da tanıtımını yaparak son kullanıcının karar verme mekanizmasını etkileyebilirsiniz.
Başarılar dilerim; selamlar, sevgiler.