Hocam bahsettiğiniz sistemi bilmiyorum ama biz kayıt olup oy kullanabiliyorsak iletin güvenilir oyu gönderelim üzerinizdeki haksız etiket kalksın. Benimde bu konuya benzer bir sorum olacak izninizle. Bu dünya'nın en saçma sitesi şikayet var çöplüğüne karşı ne yapabiliriz asılsız gerçeği yansıtmayan yorumları kaldırmıyorlar. Adamlar benden ürün almamış ama ispatlıyamıyorum.
Hocam hiçbir bilgim yok açıkçası, ben de yeni gördüm bu siteyi ilk defa başıma geliyor. 1 ayda özene bezene çalıştığım 2. sıraya getirdiğim adresim bir hafta içinde yerle bir oldu. İçerikleri yapay zekayla oluşturdum bundan mı diyordum ama insan yazımı olduğuna dair testler sunan sitelerden %100 insan üretimi olarak çıkıyor içerikler kopya içerik %1 bile değil. Geriye sadece GPL eklentiler kullanmam kalıyor, bir şekilde sorunu bulup çözmem gerek.
Şikayet var için evet maalesef bu konuda daha önce benim de ağzım yandı, isim soyisim sayesinde, şirkete ait şikayet var hesabı oluşturup dönüşler yaparak yalvar yakar kaldırtmıştım, farklı bir yöntem bilmiyorum.