KayipSakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Ciddi alıcılara pm iletilecek .com
Sitenin aylık getirisi: - yok
Sitenin açılış tarihi: 2022
Kategori / sitenin içeriği: Özel Sosyal Medya
Günlük hit sayısı: 50 -100 (organik)
Ziyaretçi kaynağı: kulaktan kulağa %80, google %20
Domainin yaşı: 7
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik dahil
Hosting dahil mi?: VDS dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Kontrol ediniz bilinen yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Kontrol ediniz bilinen yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Lisanslı yazılım değildir
Fiyat: 100.000 TL

Türkiye genelinde personeli bulunan bir Kamu kurumu çalışanlarının kendi aralarında paylaşım yapabileceği, eğlenebileceği bir sosyal medya sitesidir. .net core 8.0 ile sıfırdan kodlanmıştır. mssql vt ile kullanılmıştır. Site tasarımı hazır bir template değildir. tasarım ve kodlamasını sıfırdan kendim yaptım. üyelik davetiye ile yapılmaktadır. site içerisindeki aktifliğe göre puan alıp seviye atlamaktadırlar, kendi içinde market kısmı bulunmakta market kısmından puan ile çeşitli şeyler alınabilmektedir. Ciddi alıcılar için bir test kullanıcısı vereceğim ordan detaylı inceleyebilirler. site şuan aktif şekilde kullanılmaktadır. paralı herhangi bir işlem yoktur ama çok kolay bir şekilde siteden para kazanılabilir yapıdadır.
Domain bitişine daha 1 sene var, vsd r10 dan bir arkadaştan alınmıştır. 6 aylık ödemesi yapılmıştır. vds i de devredeceğim. android için webview mobil uygulaması mevcuttur.play storda var.
Post paylaşım,
Yorum yapma,
post ve yorum beğenisi,
Story ekleme,
Post Kategori ve hastag etiketleme mevcuttur.
Post yazarken, Resim video dosya ve anket açma özellikleri mevcuttur.
Radyo dinleme ve tv izleme alanları vardır.
Test çözmelerine yönelik alan mevcut, bu kısım görevde yükselme sınavları zamanı çok aktif kullanılıyor.
Kurum için kullanılacak çeşitli araçlar mevcut,
Kullanıcılar kendi blog yazılarını yazabileceği alan mevcut,
Sosyal gruplar alanı küçük bir forum yapısıda var
daha sayamadığım bir sürü işlevsellik mevcut
Detaylı bilgi almak istiyorum. Gerçi bayağı geniş anlatılmış konu. Site adresi bilgisi ve ilave bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim.