Wicker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ses için şunu bi dene derim tamamen ücretsiz kendi videolarımda da kullanıyorum. https://podcast.adobe.com/enhance#

Video içeriği iyi, ileride cf moto almak isteyen insanların karşısına çıkma potansiyeli var. Bir kaç tavsiyem olacak, öncelikle hem güvenliğin için hemde video için eldiven takman. Cıbıldak ellerle sürünce insanları çekmiyor videoya, insanlara motorcu çiz diyince herkes eldivenle çizer. Eldivenle sürersen millet moda girmiş olur evet ben gerçekten bir motorcuyu izliyorum derler, küçük ama önemli bir detay. Onun dışında videolarda daha enerjik ve akıcı konuşabilsin ama bu video çektikçe olacak zaten. Çünkü trafikte konuşmak gerçekten zor, motorun üstünde konuşmak dahada zor çünkü diken üstünde gidiyorsun. Zamanla alışırsın, ama kendini sıkmadan konuşmaya çalış. Son olarak video 50 FPS onu çözebilirsen tatlı olur. + olarak bunu YouTube için değil motor için söylüyorum fabrikasyon lastiklerle sakın kullanma hiçbir motoru, tecrübeyle sabit betonla selamlaşıyorsun. Kışta geliyorken hazır kış lastiği al, yazında aynı lastiği kullan problem olmaz hiçbirimiz profesyonel değiliz zaten 😊
Öncelikle teşekkürler hocam.
Normalde premier pro üzerinden denoise efekt ekliyordum sese ama şu anki mikrofonda da gürültü engelleme özelliği var. Sese karışmadım o yüzden. Boğuluyor yoksa ses.

Ekipmanları sipariş ettim hocam. Gelince takacağım. Ama lastik için bütçe kalmadı. İlerleyen zamanlarda alacağım. Şu anki cst lastikler berbat ötesi.

Son olarak 50 fps neden kötü orayı anlamadım. 30 çekersem trafikte görüntü bulanık oluyor. 60 mı çekmeliyim? Kameranın varsayılan ayarları 4k 50 fps olduğu için bu ayarda çektim.