Merhabalar, bir sms onay sitesi satın alma veya sıfırdan kurma gibi planlarım mevcut. Herkesin bildiği üzere bu sektörde rekabet çok fazla ve gelir elde edebilmek içinde reklam çıkmak şart.
Forumdaki bazı konularda denk geldiğim deneyimlere göre rakipler çıkılan reklamlara sahte tıklama saldırısı düzenliyor hatta öyle ki saatler içerisinde reklam bütçelerini eritiyorlar. Soruma gelecek olursam; bunun önüne geçebilmek mümkün değilmi? Eğer mümkün değilse bu gün bile insanlar nasıl bir şekilde reklam çıkarak gelir elde edebiliyorlar?
Diğer soruma gelecek olursak; sanırım müşteriler bu sektörde en çok sms gelmeme durumundan ötürü destek talebinde bulunuyorlar. Bu konuda yapılabilecekler neler? SMM panelimde müşteriler destek talebinde bulunduğunda sağlayıcı ile iletişime geçip bir şekilde sorunu çözüyorum ancak sms onay sektöründe bu durum nasıl işliyor anlayamadım. Sonuçta sms gelmiyorsa anlık stok tükenmiş olabilir, müşteriye 'stok tükendi' diye bir yanıt vermek müşteri deneyimi açısından da pek hoş bir deneyim olmaz gibi. Sonuçta sipariş oluştururken stok görünüyordu gibi gibi..
Bunun dışında bu sektördeki sık/nadir yaşanan sorunlar ve çözümleri sizlerde deneyimlerinize göre paylaşırsanız, herkes için faydalı bir başlık olabilir diye düşünüyorum. Teşekkürler.