Browser dan erişiliyorsa bir erişim sorunu yok demektir. Ancak konuda link belirttiğiniz gibi ekli değil.
<audio src="/audio/SrO-louncher-intro-muzik.mp3" controls="" controlslist="nodownload" style="width:400px;height:100px;"></audio>
bu şekilde ekli yani url
/audio/silkroad-louncher-intro-muzik.mp3
bundan
/audio/SrO-louncher-intro-muzik.mp3
buna çeviriliyor gibi bir eklentiniz
silkroad yazan her yeri
SrO a çeviriyor olabilir mi?
Şimdi bu soruna neden olan eklenti veya kod değişikliğiniz varmı onu bulmanız gerekiyor.
Bravo üstadım bu sorunu sabah keşfetmiştim ve sonrasında bu müziklere ulaşmıştım.. Sebep olan şuydu konuya bir resim ekliyordum ama görünmez oluyordu. Sebebini araştırırken resim isminin yanlış olduğunu yani tıpkı sizin yazdığınız gibi silkroad kelimenin SrO ya döndüğünü farkettim.
Şimdi
Bu Silkroad kelimeleri adsenseden onay alamadığım için ki genellikle red cevabında patentli bir kelimeden bahsediyordu ve ve Silkroad bir marka gibi isim olduğu için onu kısaltmasına çevirdim admin panelde dil paketinde.. Yani Silkroad geçen her kelime SrO olarak filtreledim..
Şimdi ne yapmam gerekiyor yaptığım işi tersine mi çevireyim ? Bilerek SrO yazdıklarım var onlarda çevrilirse işler sarpa saracak

Müzik ismini silkroad değilde SrO yaptım ftp den konuda düzeldi... Şimdi hangi yol pratik onu düşünüyorum