cncresul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de aynı sorun var hocam. İçe basıyorum ve hafif düz tabanım. Ben doktor tavsiyesi ile özel tabanlık yaptırdım. Ayağının şekline göre yapıyorlar. Onu yaptırdıktan sonra skechers düz ayakkabısını kullandım uzun süredir de kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Olay ayakkabıda değil tabanlık da maalesef hocam ✋🏻
merhaba daha önce tabanlık yaptırdım o da 3-4 ayda dağıldı maalesef

vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaç tane ayakkabınız var? 1 ayakkabıyı sürekli mi giyiyorsunuz?
Merhaba 1 adet ayakkabım var
kiokhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
• Asics Gel-Kayano veya Gel-Nimbus: Asics’in bu serileri, koşucular için dizayn edilmiş ve ayak kemeri desteği sunan modellerdir. Dayanıklılık açısından da yüksek performans gösterirler.
• New Balance 860 veya 1080 Serisi: New Balance’ın bu serileri, pronasyon kontrolü (içe basma) ve ayak kemeri desteği sunan modeller arasında yer alır. Ayrıca, dayanıklılık ve rahatlık açısından oldukça başarılıdır.
• Salomon X Ultra 4 GTX: Su geçirmez ve dayanıklı olan bu ayakkabı, trekking için tasarlanmış olup dört mevsim kullanılabilir. Aynı zamanda hafif düztabanlık ve içe basma sorunları için de destek sağlar.
• Hoka One One Bondi veya Clifton Serisi: Hoka, yastıklama konusunda oldukça başarılı bir markadır. Bondi ve Clifton serileri, yüksek konfor ve destek sunar. Ayrıca, ayak yapınız için iyi bir uyum sağlayabilir.
Asicsin farklı bir modelini kullanmıştım o da bez diye gitmişti yine 5-6 ayda ama bakayım dediğiniz modellere hocam