Ben 35 yıllık trader geçmişi olan 51 yaşında bir kişiyim. (1989 yılında ilk kez borsa ile 16 yaşındayken tanıştım ve borsa fx ve crypto ile ilgili sürekli olarak hem trader olarak hem de mali analist /ekonomist olarak çeşitli kurumlarda çalıştım)
Son dönemde telegram da vs 50 den fazla kişi ve sinyal veren fenomeni inceledim. Öncelikle özellikle telegram çok ciddi riskler içeren bir yer. Bu ortamda gerçekten çok uyanık olmalısınız. Kolayca yanlış yönlendirilebilir veya dolandırılabilirsiniz. Bu nedenle, bir çok dolandırıcının arasında gerçekten işini iyi yapan ve insanlara fayda sağlayan kalabalık ortamları olmasa da iyi bilgiler verip güvenli şekilde kullanıcıları yönlendiren, muteber yaklaşımı olan kişileri tespit etmeye çalıştım. Şimdilik oldukça güvenli ve başarılı olduğunu düşündüğüm bir kişiyi forum kullanıcılarına tanıtmak istiyorum. Daha sonra yine çok faydalı olacağını düşündüğüm kanallar olursa bu konuyu düzenleyerek ekleme yapacağım.
Ben kolay kolay riskli işlerde yer almayı sevmeyen bir kişiyim ve başkalarına güven konusunda da çok temkinli bir kişiyim. size de öyle yapmanızı tavsiye ediyorum ve kimseye %100 güvenerek hele ki tek bir coin ile işlem yaparak stop loss olmanızı tavsiye etmem; iyi bir strateji veya daha iyisi farklı akılla yaratılmış bir kaç stratejiyi koordine ederek kullanmak gerekiyor bu riskli piyasada. bu noktada size aşağıda bilgilerini verdiğim Mehmet Kandemir ile ilgili bir değerlendirme yapmanızı tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/@kandemirmehmet twitter.com/kandemirrmehmet t.me/kriptokampi instagram.com/kriptokampi tiktok.com/kriptokampii