@guzel.net.tr;
@Bartuc;
Merhaba
2019'dan beri güzel net müşterisiyim ve çok
memnundum fakat almış olduğum hizmette bulunan eklenti domainlerimi ekli olan bir sitede veri kaybı yaşadım Bunun nedenini bilemiyorum
16 Ağustos'ta otomatik yedek alınmıştı ve bu yedekte bu dosyalar mevcuttu fakat sunucu tarafında alınan diğer otomatik yedek üstüne yazıldığı için bu yedeğe ulaşamıyorum müşterimiz Sitesi kaybolmuştur Ben de
ameliyatlı olduğum için güncel lokal yedeğini alamamıştım
hastanedeydim firma ile iletişime geçtiğimde bana sadece 2 yedek tutulduğunu başka yedek olmadığını söylediler Ben de sunucu yedeklenmiyor mu Sunucunun başına bir iş gelse bütün hizmetler kayıp mı olacak dediğimde yedekleniyor fakat tüm sunucuyu geri yükleyemeyiz dediler
Bunu anlayabiliyorum Ben de sadece bu İmaj yedeğinden bana ait olan dosyaları talep ettim Bunun için de ücret ödeyebileceğimi söyledim Fakat
destek ekibinden Kadir Bey sitem yöneticim ile görüştüm böyle bir şey mümkün olmadığını söyledi . müşterim ile aramda ciddi bir yasal yaptırım söz konusu, 5 haneli bir rakam tazminat ödemek durumunda kalacağım. ve sadece web sitesi değil birçok işi kaybedeceğim
babamın vefatından sonra kendisine ait olan şirket bana geçmiştir Burada da 30'a yakın hosting domain müşterisi vardır Bunları da güzel nete taşıyacaktım ameliyat sonrası fakat öncelikli olarak bu problemi gidermemiz gerekiyor talep ettiğim şey bu imajdan sadece bana ait olan dosyaların verilmesi Bunun için de ücret ödeyebileceğimi söyledim Fakat hiçbir şekilde
şirket politikaları gereği yardımcı olamayacaklarını söylediler daha yetkili biriyle Görüşmek istediğimde bunu da sağlayamadık, istanbuldayım ofisinize gelip de daha üst düzey bir yetkili ile görüşme sağlayabileceğimi söyledim fakat bunun bir şey değiştirmeyeceğini söylediler.
acil olarak destek bekliyorum, İyi çalışmalar dilerim