Devlet dahi ucuza satamıyorsa demek ki ürünün kurtaracağı rakam değeri o seviyelerdir.
Yoksa Devlet tarladan üreticiden alıp halka ucuza satabiliyor olsa bunu yapardı zaten.
Demem o ki senin düşünemediğin maliyetler var ortada. 10 Liralık Ürünü herkes 100 Liraya satarken 100 milyon nufusu olan ülkede akıllının biride çıkıp ben 50 Liraya satayım herkes benden alsın zengin olayım demediğine göre senin bilgin olmayan bir durum var demek ki.
Kapatsınlar yarın yüzlercesi açılır için zaten tedarik olarak ucuza satamayacaklarını söyledim.
Hali hazırda binlerce bakkal ve market ülkede zaten var fiyatlarına sokak sokak dolaşıp bakabilirsin. Bunlara yenisini eklemenin fiyatı azaltmaya bir faydası olmaz.
Neyse konu uzadıkça uzuyor. Bu arada mesajlarımda kimseye hakaret etmedim başkası ile karıştırdın sanırım.
Evet konu uzamasın hocam,ben kendi adıma 49 tl olan bir ürüne 20 tl zam yaparlarsa susmam,siz nasıl biliyorsanız öyle yapın,market çalışanları bile bizden illalah etmiş hiç ses çıkaran yok bu yüzden günlük fiyat değiştiriyoruz diyorlar,15 tl ye üretici den alınan kirazı 120 150 ye satmanın hiç bir açıklaması olamaz bu bir soygundur,kilo başınamı mazot parasını çıkarıyorlar,adam üretiyor ekiyor biciyor ilaçlıyor suluyor toplatıyor kasaya dolduruyor 15 tl,marketci beyefendiler alıp şehre getiyor 150 tl diyor oldu,vardır bildikleri