Tarım kredi marketi ile ilgili kendime sormadım hocam,direk e devletten şikayette bulundum ,yani tarım kredide aynı fiyata satıyor diye,10 tl ye aldıkları limonu 100 tl ye satma hakkı olduğunu düşündüren nedir, sen kendine sor,önceki yorumunda esnafa laf eden Q kusunu falan kontrol etsin diye karıştırmışsın hayrdır ,ortağımısın marketlerin,Ben kendi adıma 15 tl ye aldıkları kirazı 150 tlye satan vurguncuya tepkimi gösteriyorum sende nasıl gösteriyorsan öyle göster
Ayrıca neden başka market acılamıyor,kapatsınlar yarın yüzlerce bakkal yeniden açılır
Devlet dahi ucuza satamıyorsa demek ki ürünün kurtaracağı rakam değeri o seviyelerdir.
Yoksa Devlet tarladan üreticiden alıp halka ucuza satabiliyor olsa bunu yapardı zaten.
Demem o ki senin düşünemediğin maliyetler var ortada. 10 Liralık Ürünü herkes 100 Liraya satarken 100 milyon nufusu olan ülkede akıllının biride çıkıp ben 50 Liraya satayım herkes benden alsın zengin olayım demediğine göre senin bilgin olmayan bir durum var demek ki.
Kapatsınlar yarın yüzlercesi açılır için zaten tedarik olarak ucuza satamayacaklarını söyledim.
Hali hazırda binlerce bakkal ve market ülkede zaten var fiyatlarına sokak sokak dolaşıp bakabilirsin. Bunlara yenisini eklemenin fiyatı azaltmaya bir faydası olmaz.
Neyse konu uzadıkça uzuyor. Bu arada mesajlarımda kimseye hakaret etmedim başkası ile karıştırdın sanırım.