Hocam O ürünü kaça aldığını bilmeden niye 20 TL artırdın deme şansınız yok. Belki ' de aylarca fiyat artırılmadı ve bir anda artırıldı. Muhtemelen araştırsanız yine piyasada o ürünleri en ucuza onlar satıyordur.
Kısaca şikayetiniz boşa , çünkü zaten bu marketler piyasadaki en uygun fiyatlı marketler. Ha oldu ki şikayetini ciddiye aldılar firmaya ceza yazdılar. Firma bu sefer o zararı tüm ürünlerine zam yaparak karşılayacak.
Daha ileri gidip komple 3 harfli marketleri kapatırsalar ülkenin %80ı aç kalır. Bunu sayın Reisimiz çok iyi biliyor. Normal esnafda fiyatlar 1.5x , 2x ve vergide ödemiyorlar çünkü.
Ayrıca orada asgari ücretle çalışan elemanın nesiyle tartışıyorsun. Fiyatları onlar belirlemiyor , bu fiyat artışı onların cebine'de girmiyor

Akşam evine gittiğinde bu çalışan adamların söyleyeceği tek şey 3 kuruşa çalışıyoz birde delilerle uğraşıyoruz demek olur. Arkanız'dan bunu söyletmeyin : )
Türkiyede en ucuza satan marketler diyorsun,başka marketmi varki,görüyoruz 10 tl ye aldıkları limonu nasıl 100 tl ye sattıklarını,15 tl ye aldıkları kirazı nasıl 150 tl ye sattıklarını
napalım kapatılırlarsa aç kalırız diye,düdüklesinlermi,hiç de bişey olmaz bir şekilde binlerce market açılır bi anda,kimseye mecbur değiliz hele vurguncuya soyguncuya hiç değiliz
Ayrıca market çalışanıyla tartışmadım,size demiyorum kardeşim ancak kimse sorumlu tepkimiz iletin diye söylendim,çünkü kameraya kayıt ediyorlar bir şekilde inceliyorlardır tepkileri