Yaz öncesi 115-130 bandına kadar yükselen 30 lu bim yumurtası yazın sıcaklarda gıda korunması azaldığı soğuk hava depolarının yetersiz olması stok tutma masrafları yüzünden 55 e kadar70 bandına kadar düşürdüler. Dün yine 115 tl bandına çıktığını gördüm. Bunu halk olarak herkes görüyor zaten. Önemli olan halk olarak sizin yaptığınızı toplu bir şekilde yapmak sanırım yoksa herhangi bir yaptırım olacağı yok.
Bir de şu sigaraya bakın Aralık ayında kaç liraydı ne kadar zam geldi geri çektiler yüzde 20 zam mı olur hop noluyor tepkileri yüzünden günümüzde sanırım %150 e yakın zam uygulandı artık eskisinin eskisinin eskisinin eski fiyatını hatırlamıyorum bile bu kadar bla bla dedim aslında çok bi zaman geçmemiş 7-8 ay içinde değişen o kadar çok fiyat oldu ki gezen uyuyan aptal ettiler milleti resmen..
Edit:
Bunun sorumlusu esnaftır şahıslardır diyen IQ 'sunu tekrardan kontrol etsin. Serbest piyasanın bu denli fahiş fiyatlara etiket almasının tek bir sebebi ülkede adaletin bittiğindendir. Adalet bitti derken sen ben gariban üstüne alınmasın sakın kodesden çıkamayız zengin 10 yıl öncesi serbest piyasada fahiş fiyatları veremiyorken ne olduda şuan verebiliyor son 3-4 senedir verebiliyor..